Közélet

Szegedre jött Orbán Viktor főtanácsadója (frissítve)

“Mindeközben: Szegeden Kiss-Rigó László, Szeged-csanádi püspökkel, Salgó László főispánnal és Demeter András regionális igazgatóval találkoztam” – írta Orbán Viktor főtanácsadója, Nyitrai Zsolt.

Az egyelőre talány, hogy mi volt a látogatás és a kis körút apropója, viszont egy galériát azért megosztott a közösségi oldalán:

Nyitrai Zsolt egyébként 2002 óta országgyűlési képviselő és 2016-tól Orbán Viktor miniszterelnök főtanácsadója. Mindezek mellett a miniszterelnöki biztos javaslatot tesz szociálpolitikai és idősügyi intézkedések megtételére, és részt vesz azok végrehajtásában, figyelemmel kíséri a kiemelt ügyek kormányzaton belüli előrehaladását. Orbán Viktor megbízásából Nyitrai Zsolt ellátja a kormány kiemelt társadalmi partnereivel való kapcsolattartás és egyeztetés feladatát is.

FRISSÍTVE: EGYEZTETETT NYITRAI ZSOLT SZEGEDEN

A Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal tájékoztatása szerint a vármegye munkaerőpiaci helyzetéről és a régió gazdaságfejlesztési kilátásairól folytatott megbeszélést Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő, a miniszterelnök főtanácsadója és Salgó László főispán.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb