Szegedi Arcok

“Egy nagyon jó ember ment el” – adománygyűjtést szerveznek az egy hete autóbalesetben elhunyt fiatal katona özvegye és kislánya támogatására

Január 3-án tragikus autóbaleset történt, amelyben egy fiatal katona életét vesztette. A battonyai férfi egy 8 éves kislányt és szerető feleségét hagyta maga után hátra. Mint szegedi Olvasónk felhívta rá a figyelmünket, a család gyűjtést kezdeményezett, hogy a nehéz időkben támogassák a gyászoló édesanyát és kislányát. “Egy nagyon jó ember ment el” – fogalmazott Olvasónk szerkesztőségünknek írt levelében.

Mint a Tények beszámolt róla, szörnyethalt egy katona, amikor az autójuknak nekicsapódott egy másik kocsi Olaszliszkánál. A sokkoló balesetet egy büntetés-végrehajtásban dolgozó férfi okozta. Frontálisan csapódott a másik kocsinak, amiben három katona ült, a hátul ülő férfi végül olyan súlyosan megsérült, hogy nem tudták megmenteni az életét. A vétkes sofőr is súlyosan megsérült, a nyomozóügyészség vizsgálatot indított.

“EGY NAGYON JÓ EMBER MENT EL”

“H. G. a családjának és 20 éve a hivatásának élt! Aki ismerte, tudja, hogy a világ legodaadóbb és legönzetlenebb embere volt, aki a folyamatos vidámságával barátai rendíthetetlen támasza volt. Szeretetre méltó személyének elvesztése sokunkban űrt hagyott maga után. Felesége számára a gyász terhe mellett a család életének megszervezése, anyagi szükségleteinek fedezése tovább fokozza a szinte elviselhetetlen nehézségeket. Ebben szeretnénk nekik segíteni, így úgy döntöttünk, adománygyűjtést kezdeményezünk számukra” – írták az elhunyt szerettei segítségkérő posztjukban a közösségi média felületein.

ÍGY TUDSZ SEGÍTENI

Mint írták, akinek lehetősége van rá és szeretné támogatni az édesanyát és kislányát ebben a nehéz helyzetben, az alábbi bankszámlaszámra utalva megteheti:

  • Otp bank: 11773339-02093093-00000000
  • IBAN: HU03 11773339-02093093-00000000
  • Közlemény: Adomány

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb