Szegedi Arcok

„Lefutok Pestről Szegedig a szívéért” – szegedi lányt keres a hősszerelmes, Aladdin

Egy magyar férfi Aladdinként üzent tavaly egy nőnek, Jázminnak, akibe beleszeretett. A 26 éves nővel azóta is beszélget egy társkeresőn, ám szeretne vele végre személyesen is találkozni. A férfi akár Szegedig is lejönne a hölgyért, hiszen, mint kiderült, itt született.

Szívmelengető üzenet keringett az interneten tavaly áprilisban. Egy férfi Észak-Újpesten írt egy szerelmes levelet szíve választottjának, ám nem a ma megszokott udvarlással, a közösségi médián keresztül. Az egyik kerületi villamosmegállóban tűzte ki nyomtatott üzenetét. A régi vágású férfi ráadásul egy Disney-mesefigura, Aladdin karakterét öltötte magára.

25 ÉVES LÁNYT KERESETT A FÉRFI

„Kedves Jázmin, ha te a Metropolitan Egyetem marketing szakos diákja voltál, 25 éves vagy, és emellé 166 centiméter, csodálatos barna hajad, és szemed van, akkor ez az üzenet neked szól. Július 22-én, amikor születésnapodat fogod ünnepelni, szeretnénk mi is, hogy Aladdin lehessen a te meglepetésed. Ha pedig már te is legalább annyira kíváncsi vagy rá, mint mi, hogy ki lehet a te mesehősöd, akkor egy telefonszámot is találhatsz a neked szánt üzenet szövegében az újpesti Bőrfestő utcai villamosmegálló üvegén” – írta akkor férfi.

Fotó: Metropol.

SZERETNE TALÁLKOZNI VELE

A titokzatos férfi üzenete bejárta az internetet, azóta találgatták az emberek, ki lehet Jázmin hódolója. A férfi úgy döntött, a Metropolon felfedi kilétét. “Társkeresőn ismertem meg Jázmint két éve, és azóta is beszélgetünk ott. Mindennap ráírunk egymásra. Szeretném, ha találkozna velem személyesen is a nagyvilág előtt is, bizonyítsam szerelmem felé, ezért bemutatkozom. Takács Norbert vagyok, én voltam Aladdin” – vallotta be büszkén a 32 éves férfi.

A lap szerint Norbi vállalkozóként dolgozik, ráadásul nem is Budapesten, hanem Pusztazámoron él. Csak Jázmin kedvéért ment a fővárosba akkor áprilisban, hogy üzenjen neki. A férfi szerint szerelmük inkább távkapcsolat, ezen akart az akkori és mostani üzenetével is változtatni. „Szeretne velem találkozni, és mondja, hogy majd eljön az ideje, de szintet akarok lépni a kapcsolatunkban. Egyszer már volt egy ilyen távkapcsolatom, de vége lett. Nem akarom, hogy újra ez legyen, ezért találkozni akarok vele most már. Ő az életem párja, úgy érzem, a társam” – árulta el Norbi.

ÚJABB PRÓBÁT IS KIÁLL

Norbi reméli, azzal, hogy a nyilvánosság elé is állt, bizonyította a nő előtt a szerelmét. „Ha nem így van, akkor újabb próbát is kiállok értünk. Szegeden született, ezért ha akarja, Budapestről Szegedig lefutok a szívéért. Várjon meg ott a pályaudvaron, vagy ahol megbeszéljük. Megteszem, ha akarja!” –esküdött meg a férfi a lap szerint. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb