Mindenmás

Váltóhiba lépett fel Kisteleken: 60-80 perces késéssel közlekednek a vonatok (frisstíve)

Csütörtök délelőtt Kistelek állomáson váltóhiba lassítja a közlekedést, emiatt Balástya felé átmenetileg nem közlekedhetnek a vonatok, a szegedi vonalon jelentősen megnő az eljutási idő – derült ki a MÁV reggeli közleményéből.

Mint kiemelték, a Szegedről 8:11-kor Kiskunfélegyházára elindult személyvonat (7037) Balástyán várakozik, várhatóan 60-80 perc késéssel közlekedik tovább. Mindezek mellett:

  • a Nyugati pályaudvarról 6:50-kor Szegedre elindult Napfény InterCity (IC 702) Kisteleken várakozik, várhatóan 45-70 perces késéssel közlekedik tovább,
  • a Szegedről 8:44-kor a Nyugati pályaudvarra elindult Napfény InterCity (IC 727) várhatóan 40-60 perces késéssel közlekedik tovább.

FRISSÍTVE: MEGJAVÍTOTTÁK A VÁLTÓT

A MÁV nem sokkal ezelőtt azt közölte, hogy helyreállították a meghibásodott váltót, ismét közlekedhetnek a vonatok Kistelek és Balástya között. A korábban várakozó vonatok 20-45 perces késéssel közlekednek tovább.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb