Közélet

Így indult a nap: mind a két híd elesett Szegeden, a Huszár Mátyás rakpart is lezárva (frissítve)

Hatalmas a forgalom csütörtökön reggel Szegeden. A csípős hideg miatt rengetegen döntöttek úgy, hogy kocsiba ülnek. Meg is látszódik, hiszen mind a két híd elesett reggel, lépésben haladt csak a forgalom.

Először Zsolt írt szerkesztőségünknek, hogy reggel 8 óra körül alig lehetett átjutni a Bertalan hídon, majd Szandra és Viktor olvasónk is küldött fotót, mely szerint 9 óra előtt nem sokkal a Belvárosi híd is KO volt. Itt legalább jelenleg 30 percig tart Újszegedről Szegedre átjutni.

RAKPART LEZÁRVA

Az sem segíti a közlekedőket, hogy a Huszár Mátyás rakpart le van zárva, így mindenki a belvároson keresztül próbál eljutni A-ból B-be. A Tiszán levonuló árhullám az előrejelzések szerint pénteken vagy szombaton tetőzik, utána apadás várható, így a rakpartot csak legjobb esetben is a jövő hét elején nyithatják meg.

Vigyázzatok magatokra!

FRISSÍTVE: A BERTALAN HÍD MÁR JOBB

Olvasóinktól azt az információt kaptuk, hogy a Belvárosi híd katasztrófa, de a Bertalan híd már járható. Érdemes lehet inkább arra menni, a Belvárosi híd helyett. Információink szerint a Victor Hugo utcában munkálatok zajlanak, ezért halad lassabban a forgalom a Belvárosi hídon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb