Kikapcs

Akkorát tarolt az Ezeregy éjszaka a Szegedi Szabadtéri Játékokon, hogy plusz előadást hirdettek 2024-re

Újabb előadást hirdet Geszti Péter, Monori András és Tasnádi István world musicaljéből a Szegedi Szabadtéri Játékok – tájékoztatták szerkesztőségünket a szervezők.

Kertész Lilla kiemelte, hogy rendkívüli érdeklődésnek örvendenek a Szegedi Szabadtéri Játékok musical-előadásai. Amellett, hogy élénk figyelem kíséri a fesztivál idei önálló produkciója, a Rebecca előkészületeit, a Novák Péter rendezésében érkező István, a király rockoperából is már plusz alkalmat iktattak be a szervezők a lelkes fogadtatásra való tekintettel.

ÚJABB IDŐPONTOT HIRDETTEK AZ EZEREGY ÉJSZAKÁRA

Az előző évadban nagy sikerrel bemutatott Ezeregy éjszaka iránt idén sem lankad a nézői érdeklődés: az októberben meghirdetett július 5-i, 6-i, 7-i, 12-i és 13-i előadások között már most is némelyik teltházas vagy csaknem teltházas. Azért, hogy még többen láthassák Geszti Péter, Monori András és Tasnádi István world musicaljét, egy újabb este, július 14. vasárnap is műsorra tűzik a produkciót. Így a musical második hétvégéjének esőnapjai július 15. és 16. lesznek.

24 EZER NÉZŐ TEKINTHETI MEG

Mint tovább kiemelték, az új előadás-időpont beiktatásával, akárcsak tavaly, idén is 24 ezer néző tekintheti majd meg az eredeti előadást lenyűgöző, nagyszínpadi kivitelben, Juronics Tamás rendezésében, Bujdosó Nóra szemet gyönyörködtető látványvilágával és Madarász “Madár” János animációival az ősbemutató helyszínén.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb