KikapcsSmart Szeged

Atlantisz varázslatos világa megelevenedik előttünk: megvan, mikor lubickolhatunk a felújított makói Hagymatikumban (videóval)

Gőzerővel halad továbbra is a makói Hagymatikum és Gyógyfürdő fejlesztése, mint a Promenad24 megírta, várhatóan nagypénteken már lubickolhatunk a kibővített és megújított sportlétesítményben.

Már nem kell sokáig várni, hogy birtokba vehessük Makó legújabb büszkeségét: a húsvéti ünnepekben már lubickolhatnak a hazai és a külföldi vendégek a kibővített, megújított Hagymatikum Gyógyfürdőben. Mint a helyi önkormányzat a lappal közölte, nagypéntekre, azaz március 29-re tervezik a hivatalos indítást, vagyis ekkor nyithatja meg kapuit az új szárny a látogatók előtt.

MAKÓ TÖRTÉNETÉNEK LEGNAGYOBB BERUHÁZÁSA

Mint korábban megírtuk, a szomszéd város történetének legnagyobb beruházása zajlik éppen. A Makovecz Imre organikus stílusában megtervezett Hagymatikum bővítése során megduplázzák a létesítmény kapacitását. A Makó történetében eddigi legnagyobb beruházás során az élményfürdő, amelyben egy három és egy négy karéjos fürdőmedence kapott helyet, kiegészül Gerencsér Judit tervei alapján épülő öltöző szárnnyal, csúszda toronnyal, továbbá a Csernyus Lőrinc tervezte kültéri gyógymedencével.

ATLANTISZ VILÁGA MEGELEVENEDIK ELŐTTÜNK

Az új részlegben egyebek mellett családi élményzóna lesz, különleges élményeket kínál majd a Makovecz Imre rajzaiból megálmodott egyedi szoborpark, Atlantisz világa, a virtuális valóságelemek, a három 12 méter magasból induló, akadálymentes, négy évszakos csúszda, valamint a külső termálmedence és medencebár is. Emellett több mint négyszáz új, téliesített öltöző is várja a hazai és külföldi látogatókat. Plusz több helyszínen is új parkolókat alakítanak ki a fürdő közelében, valamint megújul a létesítmény zöldfelülete is.

MÁR VIDEÓN IS BEPILLANTHATUNK A FÜRDŐ MEGÚJULÓ TEREIBE

Farkas Éva Erzsébet, Makó polgármestere egy videót is megosztott közösségi oldalán a varázslatos Atlantisz világról:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: promenad24.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb