GasztroVideo365

Happy Cake, a kézműves cukrászda- avagy a piték országán is túl

Varázslatos műhely fogadta tegnap a Szeged365 stáb tagjait. Egy műhely, ahol a mesés piték és finomabbnál finomabb sütemények születnek meg. Szó szerint tátva maradt a szánk, mikor előttünk sorakoztak az édességek. Kapkodtuk a tekintetünket; az áfonyás pitén, kinder pitén, gesztenyés pitén, csokis pitén, tiramisu pitén túl, mikor megláttuk az eredeti kézzel készített aprósüteményeket is.

Balog István, a Happy Cake megálmodója jókedvűen fogadott minket és azonnal elárulta, hogy nem egy átlagos kézműves cukrászda műhelyben járunk, hisz itt a teljes csapat mindent a saját két kezével készít. Legyen szó a mogyorókrémről, a gesztenyemasszáról vagy akár a fehér csokoládéról. Céljuk legfőképp a mumus nélküli édes élet megvalósítása, vagyis, hogy színezék és adalékok nélkül is létezhet mestercukrászda.

Mivel egyre több mindenkit érint az “érzékeny” kategória, ezért Istvánék megalkották #glutén és #cukormentes süteményeket is, amik közül bátran válogathattok csalódás nélkül. A Wolt akár a tévétek elé repíti pillanatok alatt, így az édességre vágyóknak csak mindössze az a dolguk, hogy kattintanak párat.

Terítéken a boldog igazi!
Happy Cake a kézműves cukrászda, ami egyenesen az otthonodba repül.
Csekkold velünk Szeged legújabb mesteri sütijeit.
Elérhetőségek:
Facebook: Happy Cake Official
Cím: Fülemüle u., 26., Szeged, Hungary
Telefon: +36(70) 317 5333

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb