Mindenmás

Azt hazudta a zsaruknak a férfi, hogy késekkel fenyegetőzve rabolták ki Szegeden – kamu volt, most eljárást indítottak ellene

A szegedi rendőrök eljárást indítottak azzal a férfival szemben, aki valótlanul állította, hogy bűncselekmény áldozata lett. Mint megtudtuk, a Szegedi Rendőrkapitányságra 2024. január 12-én reggel érkezett bejelentés, hogy egy helybéli férfit kiraboltak, viszont az is kiderült, hogy ez nem volt igaz.

A rendőrség közleménye szerint a bejelentő elmondta, hogy nem sokkal éjfél után vette le a bankszámlájáról azt a 34 000 forintot, amit percekkel később négy ismeretlen férfi késekkel fenyegetőzve vett el tőle.

SEMMI NYOM NEM VOLT

A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, azonban a bűncselekmény elkövetésének semmilyen nyomát nem találták. A férfi ismételt kihallgatásán beismerte: az esemény minden elemében kitaláció volt. Az elkövetővel szemben hatóság félrevezetése miatt indult eljárás.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb