Mindenmás

Dupla baleset, kedd délelőttre: a Dorozsmai úton és a Kossuth Lajos sugárúti körforgalomnál is karamboloztak (frissítve)

Dupla baleset nehezíti a forgalmat kedden délelőtt, ugyanis 9 óra előtt nem sokkal a Dorozsmai és a Budapesti út kereszteződésénél két autó ütközött össze, a városba befelé vezető oldalon. Mint kiderült, nem sokkal távolabb, a Kossuth Lajos sugárút és a Rókusi körút találkozásánál, a nagy körforgalom körül szintén baleset történt, itt is két autó koccant.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, hogy mind a két esetben anyagi káros balesetről van szó. A Dorozsmai útra viszont a katasztrófavédelem szakemberei is kivonultak, mert az egyik balesetező jármű forgalmi akadályt képez. Vigyázzatok magatokra!

FRISSÍTVE: TELJES A LEZÁRÁS A DOROZSMAI ÚTON

Cikkünk megjelenését követően a katasztrófavédelem is adott ki egy közleményt, mint írják, a Dorozsmai úti balesetnél a műszaki mentés céljából kivonuló szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik autót. A helyszínen dolgoznak a társhatóságok is. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb