Kikapcs

Akció-cunamival durrantja be a januárt a Context Szeged, akár 40% kedvezményt is adnak egyes márkáikból

Nem sokat teketóriázott Szeged egyik legismertebb fashion & home vállalkozása: a városban négy üzletet is működtető Context bődületes kedvezményekkel rukkolt elő rögtön az év első hónapjában, van, amit 40% engedménnyel tudunk elhozni tőlük, viszont van, ahol már csak 1-2 napig tart az akciós időszak. Az alábbi cikkünkben egy csokorba gyűjtöttük a legfontosabb termékeket és kedvezményeket, a Pioneer öltönyöktől (40%) kezdve a Triumph fehérneműkön (20+20%) át a paplanokig-párnákig (20-40%).

  • Férfi Divatház, Szeged, Teréz utca 3.: a PIERRE CARDIN casual viseletre 20%, a STREET ONE öltözetre 30%, a PIONEER termékekre 40% kedvezményt adnak, visszavonásig.
  • Női Divatház, Szeged, Teréz utca 3. (az előbbi szomszédjában, a Kossuth Lajos sugárút sarkán): minden decemberben beérkezett termékükre 20-30% akciót hirdettek, a kabátokra viszont 40% kedvezményt adnak, mindez január 19-ig, péntek zárásig érvényes.
  • Dupla Triumph akciót hirdettek az ugyanitt található fehérnemű-részlegen: a szezonális, kiemelt darabokra 20% kedvezményt adnak, erre jön rá egy második extra, az outlet árakból ugyanis további 20% kedvezmény jön le. Az akció február 6-ig tart.
  • A Context Home üzletek is csatlakoztak a januári őrülethez: a január 21-ig tartó “Fehér Hetek” keretében 20-40% kedvezményt adnak a Feketesas utca 28-ban és a Teréz utca 3-ban megvásárolt paplanokra, párnákra, ágyneműhuzatokra, plédekre és törölközőkre.

A termékeket online is meg tudod rendelni, a Context-webshopot IDE kattintva találod.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb