Közélet

Többen panaszkodtak, hogy fáznak a villamosokon és a trolikon – az SZKT elárulta, miért üzemelnek alacsonyabb hőmérsékleten a termosztátok

Az elmúlt időszakban több utas jelezte, hogy az SZKT által üzemeltetett járművek utasterének belső hőmérséklete nem megfelelően komfortos, ergo, fáznak az emberek utazás közben. A Szegedi Közlekedési Társaság közleményt is adott ki ez ügyben, mint a honlapjukon írják, megtakarítási okokból van alacsonyra állítva a termosztát a járműveken.

“Megtakarítási okokból a járműveken lévő termosztátok alacsonyabb hőmérsékleten üzemelnek” – írja az SZKT a hivatalos honlapján, ahol azt is kiemelték, hogy az “elvárt hőmérséklet a járművek belső utasterében min. 8 °C, amely még megfelelően komfortos hideg időben viselt utcai öltözékben.”

MINDENT MEGTESZNEK

Azt is hozzátették, hogy a vállalat a rendelkezésre álló források függvényében mindent megtesz a járművek korszerűsítése érdekében, hogy az utasok számára a biztonságos és kényelmes utazáshoz szükséges körülményeket biztosítani tudják.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb