Sport

Spanyolországot is megjárt, utánpótlás-válogatott szélsőt szerződtetett a Szeged-Csanád GA

Spanyolországot is megjárt, utánpótlás-válogatott szélsőt szerződtetett a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, jelentette be a klub közösségi oldalán szerdán. Elmondásuk alapján Földi Dominikot a szezon végéig kölcsönvették a Paks csapatától.

Mint írták, Földi Dominik 2004. június 27-én született Budapesten. A Ferencváros utánpótlásában kezdett futballozni, majd 2019-ben a Vasashoz került, 2021-ben pedig Spanyolországba szerződött az Alavés U19-es együtteséhez, majd megfordult az UD La Cruz korosztályos csapatában is. 2023 nyarán leigazolta az NB I-es Paks gárdája, ahol két élvonalbeli találkozón lépett pályára az őszi szezon során. Az U15-ös korosztály óta rendszeresen szerepel az utánpótlás-válogatottakban, eddig tizenhétszer ölthette magára a címeres mezt.

“TÖBB JÁTÉKLEHETŐSÉGET SZERETNÉK”

„Szeretnék minél több játéklehetőséghez jutni, egyúttal gólokkal, asszisztokkal segíteni a csapatot és együtt örülni a társakkal. Hamar befogadtak a srácok, néhány játékost már ismertem korábbról, így nem lesz gond a beilleszkedéssel. Jó hangulatban telnek az edzések, jól érzem magam Szegeden. Elsősorban szélsőként szeretek játszani, de támadó középpályásként is bevethető vagyok.” – nyilatkozta Földi Dominik.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: Szeged-Csanád Grosics Akadémia FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb