Video365

Pezsgő színek, hongkongi inspiráció Szegeden, a Ledmaster-bemutatóteremben

Reméljük, hogy a Ledmaster saját kollekcióját már meg is csodáltad az újonnan nyílt, gyönyörű bemutatóteremben, a Kenyérgyári út 15. szám alatt. Trogmayer Olivér és felesége, Trogmayer-Wábits Viktória egészen Hongkongig ment, hogy ötleteket, inspirációt gyűjtsön. Tapasztalataikat, élményüket velünk is megosztották, meséltek jövőbeni, fényes terveikről és kilátásba helyezték egy újabb, tavaszi kollekció megszületését.

“KIÉHEZVE VÁRTUK MÁR A HONGKONGI VILÁGÍTÁSKIÁLLÍTÁST”

Több éves kihagyást követően, 2023 őszén került megrendezésre a az a nagyszabású világítástechnikai szakkiállítás Hongkongban, amelyen Viktória és Olivér inspirálódott. Több ezer kiállítóval találkoztak a világ minden tájáról, gyönyörű, egyedi designok látványával gazdagodtak, a különböző gyártóktól. Viktória elmondása szerint, “várakozáson felül teljesített a kiállítás.”

“KÜLTÉRI VILÁGÍTÁSOKBAN SZERETNÉNK FEJLŐDNI”

Ismételten új kollekcióban gondolkodik Viktória és Olivér, bővítik a meglévő termékeik repertoárját, hogy minél szélesebb körben tudják kielégíteni a vásárlói igényeket. Tavaszra már látványos, kültéri designnal szeretnék meglepni vásárlóikat. Az idei évben a púder-és kellemes arany szín fog dominálni a Ledmaster kollekciójában. Az utóbbi színvilággal már találkozhattál a gyönyörű kínálatban, jó hír, hogy az új darabok színárnyalataiban nem lesz eltérés a korábbiakhoz képest, így akár a meglévő, arany Ledmaster lámpáidat is tovább tudod bővíteni a lakás minden pontján.

Operatőr: Magyar Andor

A LEDmaster kínálatát itt találod:

  • Bemutatóterem: Kenyérgyári út 15., Szeged, Hungary
  • Telefon: (70) 432 8925
  • E-mail: [email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb