Mindenmás

Késsel fenyegetőzött, bottal vagdalózott egy férfi Hódmezővásárhelyen

Vádat emeltek azzal a férfival szemben, aki volt barátnőjét és annak új barátját fenyegette meg életveszélyesen tavaly nyáron, Hódmezővásárhelyen – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség.

Az elkövető az egyik délután megjelent a ház előtt, melyben volt barátnője, annak barátja és testvére tartózkodott, majd egyik kezében egy késsel, másikban egy 80 cm-es farúddal üvöltözni kezdett, hogy bemegy és megöli a nőt, „kifolyatja a vérét”.

BETÖRTE AZ ABLAKOT

Mint kiderült, fenyegetésének azzal adott nyomatékot, hogy a farúddal az ablakon kinéző sértett felé ütött, olyan erővel, hogy a szúnyoghálón keresztül az üveg is betört. A vádlott azután is tovább fenyegetőzött, miután az egyik férfi kiment hozzá az utcára. Magatartásával csak a rendőrség értesítését követően hagyott fel.

A vádlott még aznap és másnap is több SMS-üzenetet küldött a sértetteknek, melyekben életveszélyesen megfenyegette őket. A járási ügyészség a vádlottat felfegyverkezve elkövetett garázdaság és a sértettek számához igazodó, minősített zaklatás elkövetésével vádolja. A vádlott bűnösségéről a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb