Smart Szeged

A nevéhez is méltó megjelenést kap az Oroszlán utca – videón mutatjuk, hogyan fog kinézni

Nem győzzük kapkodni a fejünket, olyan ütemben szépül szeretett városunk. Várhatóan 2024. őszétől vehetjük birtokba mi, szegediek a rekonstrukciós munkálatokon áteső Oroszlán utca és Nádor utca kereszteződését és környékét. Addig is adunk egy kis helyzetképet, hogy tudjátok mi történik a területen, és ne érjen meglepetés.

Nem aprózzák el! Teljes felújítás zajlik, ami magába foglalja a víz-, szennyvíz, gáz, elektromos hálózatot is. Ezekre a lépésekre szükség van, hiszen korszerű külsőt és hangulati elemeket is terveznek szeretett belvárosunk utcáira miközben megtartják eleganciáját és történelmi jellegét.

Látványos megoldásokból nincs hiány!

Egyre látványosabb változásoknak lehetnek szemtanúi a környéken lakók, ugyanis a Nádor utcán megkezdődött az új térkőburkolat elhelyezése, és már körvonalazódik az utca látképe. Lassan elénk tárul a letisztult megjelenés, amely új életet lehel ebbe a hagyományosan szép környezetbe.

LED-izzós világítást terveznek, mely az utca felett fog “lebegni”!

Mutatjuk a videót az elképzelésről:

Videó: KESZGroupOfficial, YouTube

MINDEN A TERVEK SZERINT HALAD

Az utcarekonstrukciós munkálatok során a teljes ágyazat cseréje megtörténik, amelyre új díszburkolat kerül elhelyezésre. A munkálatokat a szükséges engedélyek birtokában, az Önkormányzattal előre egyeztetett módon és ütemezésben végezzük – tájékoztat az oroszlanutca.hu.

AZ ÁTADÁS ÜTEMEZÉSE AZ ALÁBBIAK SZERINT ZAJLIK

  • I. ütem – Oroszlán utca 2. ingatlan előtti szakasz
  • II. ütem – Nádor utca 3-5. ingatlan előtti szakasz
  • III. ütem – Oroszlán utca 8. ingatlan előtti szakasz
  • IV. ütem – Oroszlán utca 6. ingatlan előtti szakasz
  • V. ütem: Oroszlán utca 4. ingatlan előtti szakasz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb