Kikapcs

Ha hétfő, akkor kultúra, ha kultúra, akkor Napfény Műterem! Jön az exkluzív Faludy kultúrest!

Ha hétfő, akkor igenis indítsuk a hetet Borovics Tamással, Poroszlay Kristóffal és egy ikonikus tárggyal. Fantasztikus és kötetlen beszélgetésnek ad otthont a Napfény Műterem január 22-én, pontban 18.00-kor. A romantikus télikertben ébredeznek majd a varázslatos gondolatok, s miközben a művészek ontják a kultúrát ti pedig élvezitek a finomságokat.

Kellemes zene, inspiráló társalgás, és egy csipetnyi művészet ragadja el a szellemet, és lendíti át a fáradt hétköznapokon a közönséget.

Az est két sztárja Borovics Tamás, aki a Szeged365 Family által megszavazott Legszegedibb Művésze volt 2022-ben és Poroszlay Kristóf, aki szintén a Szegedi Nemzeti Színház művésze. Borovics Tamás már sokszor feltűnt a Napfény Műterem színpadán és eddig kivétel nélkül mindig teltház fogadta. Tamás mind az mellett, hogy kitűnő színész, szórakoztató, közvetlen és pozitív személyiség.

Stábunk óriás lendülettel faggatta mi történik majd azon a bizonyos “Kultúr Hétfőn”?! Borovics Tamás gyorsan rávágta: a középpontban egyértelműen Faludy György. Olyan történetek is megelevenednek Faludyval, amik a mámoros estékről születtek, egyszer, régen, valaha.

A közönség megtekinthet egy különleges relikviát is az este folyamán, azaz Faludy sétáló botját, a vésetekkel együtt. Fény derül jelentésükre miközben megidézik a történetek a halhatatlan művész szellemiségét.

A koronát természetesen az íncsiklandó falatok helyezik fel az estére. Kis szendvicsekkel csillapíthatja éhségét a szegedi közönség a Napfényben, a belváros szívében. A hely lassan egy éve folyamatos teltházzal várja a kultúrára és a gasztronómiára éhező szegedi szíveket.

Ne hagyd ki ezt az estét, foglalj jegyet most, hogy részese lehess ennek a különleges és szellemes összejövetelnek. Napfény Műterem, ahol a kultúra otthonra lel!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb