Sport

Rosta Miklós visszaindult az Eb-re gyermeke születése után, de előbb még bemutatta a kis jövevényt a nagyvilágnak

A magyar férfi kézilabda-válogatott beállója, Rosta Miklós vasárnap indult Magyarországra első gyermeke születése miatt, azonban a hétfő esti, Németország elleni összecsapáson már szeretne Kölnben lenni, írta meg az M4 Sport.

Mint az MTI megírta, a magyar szövetség vasárnap délelőtt jelentette be, hogy a Dinamo Bucuresti játékosa elhagyja a csapatot és Szegedre utazik. Mivel hétfő reggel megszületett a fia – aki szintén a Miklós nevet kapta -, Rosta még ma visszatér a válogatotthoz, de az egyelőre bizonytalan, hogy benevezik-e a 20.30-kor kezdődő, Németország elleni mérkőzésre.

Rosta Miklós az M4 Sport információi szerint gyermeke születését követően már útra kelt, mert szeretne ott lenni társaival a hétfő esti Németország elleni összecsapáson. Mint az OTP Bank – Pick Szeged volt játékosa közösségi oldalán fogalmazott, az anyuka és a pici baba is jól van. “Még pár nap fókusz Kölnben, utána újra együtt” – írta meg posztjában.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb