Kikapcs

White Party a Hungiban – beköltözött a tél egy estére Szeged kedvenc klubjába

Lassan éjfélt üt az óra, de Szeged legnívósabb szórakozóhelyén már dübörög a zene. Első benyomásunk a hófehér képről azonnal megváltozott. Elkapott a januári fagyos elegáns hangulatával, felemelt, és a bárpulthoz passzírozott. Szinte abban a pillanatban már azt éreztük, hogy egyszerre hideg és forró érzések köröznek a torkunkban. A fess elegancia tökéletesen tükrözte a 2024-es évindító hónapját. Jeges, elit és ellenállhatatlan!

A tánctérre pillantva azt éreztük, nem akarjuk, hogy vége legyen. Dj Big Bill sem hagyta, hogy ez megtörténjen, sőt! Megpörgette a srácokat, ujja köré csavarta a lányokat és magasba emelte a tömeget. A hófehér emberek őrülten táncoltak a parketten, és az óriás összetartozást szimbolizáló januári színviláguk egységként jelent meg néhány felcsendülő dalnál. Béke volt és giga buli, mega hangulattal.

A bárpultra pillantva a hófehér sereg látványa felpörgető, és egyben megnyugtató érzést keltett. A legfinomabb koktélok színezték be a pultot és varázsolták oda a fülledt erotikát. Az éjszaka sztárjaként a hófehér színben pompázó Pina Colada csücsült. A fehér rum egész este folyt a bártenderek kezében, miközben fülig érő szájjal lendítették az üvegeket a magasba!

A White Party jégvarázsosra sikeredett, telis-tele igazi emberekkel, mégis mesés hangulattal. A Hungi, hónapról, hónapra azt suttogja a fülünkbe, valahányszor bemerészkedünk oda a Szeged365 stábjával; “Várlak mindig!”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb