Szegedi ArcokVideo365

A Korda Klinika ezt is elintézte: 0 Ft-ért vizsgálják meg a Szeged365 olvasóit, már két nyertesünk is van!

Minden héten egy újabb Szeged365 olvasó kap díjmentes egészségügyi szűrővizsgálatot a Korda Klinikán, akik elhatározták:

2024 az egészség éve lesz Szegeden.

FITT, EGÉSZSÉGES SZEGEDIEK, A KORDA KLINIKÁVAL

A február elejéig tartó projekt célja, hogy fittebben, egészségesebben kezdhessék a szegediek az évet. Az első játékunk egy héten át pörgött, a nyereménye egy hasi és kismedence ultrahang volt a Korda utcai magánklinikára.

A Szeged365 olvasó, aki helyesen válaszolt a Facebook és Instagram oldalainkon feltett kérdésre, majd kis szerencsével behúzta a nyereményt:

Tanko Mariann,

szívből gratulálunk!

FRISSÍTVE: A MÁSODIK NYERTESÜNK IS MEGVAN!

A négy héten át futó játékunk következő felvonásának nyereménye egy fogászati állapotfelmérés és egy fogkő-eltávolítás volt, a sorsolást január 24-én ejtettük meg. Akinek ezúttal gratulálhatunk:

Tokaji-Nagy Anna!

A nyerteseinket minden esetben az eredményhirdetést követő 48 órán belül Facebook-üzenetben értesítjük ki.

ÚJ ÉV, ÚJ KEZDET?

Újév, új kezdet, a nagy elhatározások időszaka. Ilyenkor a legtöbben papírra vetjük újévi fogadalmainkat, minthogy végre szeretnénk leszokni a dohányzásról, kevesebb édességet enni, többet sportolni, vagy éppen leadni az ünnepek alatt felkúszott kilókból. Egészségünk a legnagyobb kincsünk, így nem csoda, hogy többségében rossz szokásainktól szeretnénk megválni így 2024 elején. Mindenekelőtt azonban, mielőtt belevágnánk nagy fogadalmaink megvalósításába nagyon hasznos tud lenni egy általános egészségügyi állapotfelmérés. A témában Dr. Kozma Annát, a Korda Klinika háziorvosát és üzemorvosát faggattuk, aki elárulta, nincs korhoz kötve, mikortól célszerű kivizsgáltatni magunkat, hiszen nagyon egyénfüggő, milyen problémák léphetnek fel, ám

harmincon felül már ajánlott alávetni magunkat egy általános állapotfelmérésnek.

Arról, hogy ez pontosan mit takar, az alábbi videós interjúban beszélgettünk:

Ha te is szeretnéd egészségtudatosabban kezdeni 2024-et, keresd bizalommal Dr. Kozma Annát a szegedi Korda Klinikán, melyet az alábbi elérhetőségeken érhetsz el:

KORDA KLINIKA
Szeged, Korda u. 18, 6725
Telefonszám: 
+ 36 30 099 3379
+36 62 444-493
Nyitva: 8-tól 8-ig, hétfőtől péntekig!

Videó: Fülöp Tímea, Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb