Szegedi Arcok

Szeged365 fotóriport: így indult el a világ legnagyobb amatőr rallyjára a szegedi KAM Home Goes 2 Bamako csapata, fotókon mutatjuk a búcsú pillanatait

Mint ahogyan azt korábban is megírtuk, tegnap, azaz január 26-án ismét elrajtolt a világ legnagyobb amatőr rallyja, a Budapest Bamako Rally! A 2022-es év után ismét útra kelt a szegedi csapat, a KAM Home Goes 2 Bamako Muráti Kamillóékkal. A srácok péntek reggel a Bárkától indultak Budapestre, az indulásnál természetesen mi is ott voltunk, hoztunk is egy pár fotót a búcsú pillanatairól.

Egy életre szóló őrült kaland, teli izgalmakkal és gyönyörű, látványos távoli helyekkel, amelynek a szegedi KAM Home Goes 2 Bamako csapata 2022 után, immáron másodjára vág neki. Mint Kamilló korábban elárulta, amikor 2022 novemberében csapattársával, Botyánszki Bencével hazatértek a 20 napos Afrika lélegzetelállító tájaira kalauzoló útról, nem volt kérdés számukra, hogy szeretnék újra átélni ezt az élményt, s szinte rögtön be is neveztek a következő, tegnap startoló rallyra. A srácok tegnap reggel indultak útnak a Bárkától, először Budapestre, de a végső cél ennél még sokkal messzebb van. Az indulásnál mi is ott voltunk, ahonnan hozunk is egy pár fotót a búcsúzás pillanatairól, íme:

BŐVÜLT A CSAPAT

A csapat idén bővült, Kamilló mellett ismét útra kel Botyánszki Bence, aki, amikor épp nem a fél világot szeli át rally autójukkal, óvó bácsiként dolgozik, illetve idén már velük tart Balogh Attila, aki számára szintén nem ismeretlen a Budapest Bamako Rally. Ő is részt vett a megmérettetésen 2022-ben, segítették is egymást az út során a KAM Home Goes 2 Bamakos srácokkal, jó barátok lettek, s mivel korábbi csapata idén nem indul, nem volt kérdés, hogy csatlakozzon Kamillóékhoz. Sőt, még egy szegedi csapat részt vesz majd a versenyen, Szekeres Attila és Vinczeller Ádám is megméretteti magát, ők viszont a második futamban indulnak, februárban, de most ők is felmennek a rajtra, egészen Budapestig.

AFRIKÁIG REPÍTIK A SZEGED365 FAMILY HÍRÉT

A mai indulást pedig mi is nyomon követjük. Hasonlóan 2022 októberéhez a csapat a Belvárosi híd szegedi oldaláról, a Bárka mellől rajtol, ahol stábunk már kint van! Sőt, Kamillóék egészen Afrikáig viszik a Szeged365 Family hírét, hiszen a felmatricáztuk a rally autót mi is! Egyébként az indulás pillanatairól videós összefoglalót is készítettünk, ezt az alábbi cikkben találod:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb