Kikapcs

Mi kell neked hétfő reggel a forró feketédhez? Bitang jó képek a hétvégi Bulanga Night-ról!

Hangosan csapatták a szombat estét a Hungiban, ahol a BULANGA volt a király. A fiatalok körében elhíresült sztárkoktél jelenleg az első helyet foglalja el a “kedvenc italaink” listán. Özönlöttek a szegediek, hisz városunkban először a Hungiban volt jelen, és azóta is szüntelenül tombol a BULANGA láz. Dj Corvin robbantotta a pultot, a fiatalok pedig szétszedték a táncparkettet. Több órán át kegyetlen tombolás, felszabadult energiák, és hihetetlen forró tánc járta be a Hungi falait.

Talán egy napot adunk magunknak a szórakozásra, pihenésre, feltöltődésre, talán egy napot szánunk arra, hogy levezessük az egész heti feszültséget. Talán azt sem minden héten engedjük meg, pedig ahhoz, hogy megfeszüljünk, jól teljesítsünk, bizony tudni kell elengedni is magunkat. Csak pár óra ami totál kiszakadás és őrült jókedv, ami igenis jár nekünk. 

A Hungi csillogása a szombati éjszakában mára már ikonikus, és szinte kihagyhatatlan. Fülledt és forró hangulat árad belőle, ami hétről hétre beszippantja a fiatalokat. A belső romantikája szerelembe ejt, a bárpult barátságoknak ad helyt és a tánctér féktelen energiákat szabadít fel. Mi kell még? ja igen, VIP rész. A VIP-rész atmoszférája tartogat valami pluszt, valami olyan exkluzivitást, amitől a szórakozóhely ezen részén az eltöltött idő különleges. Nos látjátok, ezért kihagyhatatlan minden szombat este a HUNGI VIGADÓ.

Apropó, ha még nem tudod miből készül a koktélok királya, íme a Bulanga varázsreceptje: a rumot, a passion fruit szirupot és a lime levét rázd össze jól egy kis jéggel shakerben, majd töltsd ki a 6 pohárba, és öntsd fel Red Bullal! Édes, zamatos és nagyon pörget! A fiatalok, ha meghalják a varázsszót: BULANGA, azt érzik, nekik bizony ott a helyük a partiban. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb