KikapcsVideo365

Nyakunkon a Valentin nap, de ne pánikolj, van még jegy: Szerelmes hétvége a Szálkában! Sztárvendég: Gáspár Laci

Lepd meg kedvesed egy Valentin napi belépővel, Szeged ikonikus helyén, a Szálka Halászcsárda és Rendezvényházban, ahova érkezik a zseniális énekes, Gáspár Laci. Dübörögnek a kérdések a fejekben, nos lássuk csak mit is jelent a Valentin nap és miért is ünnepeljük egyáltalán?

VALENTINNAP JELENTÉSE vallási hagyományokat háttérbe szorító, világi szerelmes-ünnepként robbant be kis hazánkba. Ezen a napon a szerelmesek megajándékozzák kedvesüket egy szerelmes üzenettel, virággal vagy más meglepetéssel, ajándékkal. Illetve, ilyenkor az úgynevezett “CRUSH”-unknak is ér titkos ajándékot csempészni, bízva abban, hátha eltalál Ámor nyila bennünket. 

Mi pedig most bomba biztos szerelembe zuhanás ötletet hoztunk nektek. Elég volt a csecsebecsékből, az elcsépelt szivecskét markoló plüssmacikból, a szívecskés bögrékből, a piros lufikból, a tárgyakat váltsuk élményre, maradandó emlékekre. Legyen helyette érzés, emlék, minőségi idő, egymásra kapcsolódás. Legyen tánc és zene, legyen csordultig telis-tele szerelem. 

“Sosem vagy egyedül Mert te vagy a fény, a sziget a vár, Kihez a szívem mindig haza talál, Aki, ha néha rám tör az űr, Fülembe súgja: sosem vagy egyedül….” 

Gáspár Laci szerelmes dalai csattanak majd fel egy elképesztő estén, ahol őrülten veszhetsz el a párod szemeiben, az érzésben, a táncban, és minden földi finomságban. Egy különleges este, Magyarország kedvenc előadójával a Szálkában

Egyébként mi, a Szeged365-nél olyanok vagyunk, akik igenis ünneplik a Valentin napot akkor is, ha egyesek szerint egyáltalán nem arról szól, mint amiről kellene, vagy épp mások szerint nem a magyarok ünnepe. Azt kell mondjuk, egyszerűen imádjuk! Senki nem akar mindig csendben, elcsépelten ünnepelni a sarki vendéglőben, néha lenne kedvünk harsányan világgá kürtölni, szerelmes slágereket hallgatni, és nem bájosan véka alá rejteni mindent elsöprő szerelmes énünket. Szóval mi azt mondjuk, legyen az idei Valentin valami más, valami különleges.         

A pontos programot is mutatjuk nektek:
Zenekar: Discontroll
Vacsora alatt élőzene: 19:00-21:00
Vacsora kezdete: 19:30
Vacsora vége: 21:00, ezzel egy időben megnyitjuk a sétáló jegyeseket.
Gáspár Laci: 21:30 – 22:00
Dj a legnagyobb slágerekkel: 22:00-tól 3-ig. Még több információt az eseményről ITT olvashatsz.

Jegyeket korlátozott számban tudtok venni a 6726 Szeged, Közép Kikötő sor 9/A cím alatt, vagy foglald le még most a 0670/451-18-18 telefonszámon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb