KikapcsVideo365

365 nap után születésnapi FULLANYUUUU-EST a Hungiban, éppen Nőnapon. Mutatjuk a részleteket! (VIDEO)

Szeged legnépszerűbb influenszere FullAnyuuuu alias Suhai Niki mindennap kicsit megmenti a világot. Egy láthatatlan lámpással a kezében lobogtatja a fényt, világítja az utat azoknak a nőknek, akik nem látják a kiutat. Niki mindennap a bántalmazott nőkért és gyermekekért küzd, erején felül, hol szociális juttatásokkal, hol mentorálással próbálja felnyitni a lehunyt szemeket, és visszaadni az elveszett önbecsüléseket. 

Fullanyuuuu közössége, ma már 47 ezer ember, akik azért követik, mert tisztelik, becsülik, megértik, segítik és osztják véleményét. Minden olyan ember merítkezhet Niki történeteiből, aki sokkal magabiztosabban, bátrabban és boldogabban szeretné élni életét. 

Az első FULLANYUUUU-est 2023. március 8-án robbant be a Hungiban, ahol még az ott lévő vendégek nem tudták mire számíthatnak. Mára már két teltházas est házigazdájaként borzalmas büszkén mondta el stábunknak mire készüljenek a vendégek a márciusi előadáson: “A bennünk élő igazi NŐ témáját hozom el az önálló estemre, ami heves lesz, tele vággyal, dühvel, haraggal, megbocsátással, kételyekkel, kétségbeeséssel, erővel , kitartással és szerelemmel, ahogy maga a NŐ. Hozok pár történetet, ami kapcsán sokkal jobban láthatjuk önmagunkat a felszín alatt, kicsit 3D kivitelben mutatom meg mindenkinek, mi a jó irány. Sokat nevetünk majd, és természetesen sírunk is együtt, de a lényeg, hogy mindenki a helyes önmagára találjon a legvégén.” Súgta meg nekünk FullAnyuuu az előadásáról előljáróban.

Azt is elárulta a Szeged365-nek, hogy minden egyes alkalommal valami performance-szal zárja az estét, ami megdöbbentő, meghökkentő, érzelmes, és ami a legfontosabb: tanító. Ami beég az ember lelkébe, és valami megváltozik a világában. Az egyéves születésnapot is méltóan ünneplik majd a Hungiban, óriástortával és különleges pohárkrémekkel kényeztetik a közönséget, ezen az estén minden itt lesz, ami a nőiességről szól, ami a nőiességnek jár, ami a nőiességnek igenis kell.  Természetesen mi is ott leszünk! Te is vedd meg a jegyed időben! Vásárold meg ITT!


Ha lemaradtál az előző előadások utáni interjúról, itt most meg tudod nézni:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb