Mindenmás

Napi pakk: ködös reggel, napos délután és Phil Collins születésnap

Már el is startolt a január utolsó keddi napja! Párás, ködös időben lehet részünk, de nyugi: délután már sütni fog a nap. A hőmérséklet is elég barátságos lesz januárhoz képest, 7 fokot mérhetünk majd Szegeden. Az időjárás mellett mutatjuk azt is, hogy ma kiket kell köszöntened és hoztunk egy csomó szülinapost is! Tolj be egy halhatatlan Phil Collins slágert, és kezdd a keddet a Szeged365-tel, itt a napi pakk!

NÉVNAPOSOK ÉS CHRISTIAN BALE SZÜLETÉSNAP

Nagyon boldog névnapot Nektek: Martina, Gerda, Aminta, Bars, Gellért, Gerhárd, Jácinta, Orgona és Taciána! Érdekességek:

  • 94 éve született Gene Hackman, Oscar-díjas amerikai színész (Superman, Nincs bocsánat, Szívtiprók),
  • 73 éve Phil Collins angol rockzenész, színész, az egykori Genesis énekese, producer,
  • 50 éve Christian Bale színész (Pocahontas, Szentivánéji álom, Shaft, Amerikai Psycho, Batman-trilógia).

KÖDÖS REGGEL, MAJD NAPOS DÉLUTÁN

Kedd párásan, ködösen fog indulni a reggel Szegeden, majd délután többnyire napos időre van kilátás, esni szerencsére nem fog. Hajnalban fagyni fog, városunkban -5 fokra készülhetünk, majd napközben 5-7 fokot mutathatnak a hőmérők.

MÁR NYITVA A MÓRA MÚZEUM

Visszatért a téli szünetről a Móra Ferenc Múzeum. A tavalyi ókori Kína-kiállítás egyik része, az agyagkatonák továbbra is láthatóak a múzeumban: egészen tavaszig maradnak Szegeden. Emellett egy különleges kínai festő, Csen Lukács alkotásait is láthatják az érdeklődők, melyek közül többet is elveszettnek hittek a kutatók.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb