Kikapcs

Gombóc Artúrok bevetésre felkészülni, jön 2024 csokifesztiválja az Árkád Szegedbe! Mutatjuk, milyen édes élményekkel gazdagodhatsz idén is

Lyukas csokoládé, kerek csokoládé, szögletes csokoládé, málnás csokoládé, fehér csokoládé, hosszú csokoládé, rövid csokoládé, azaz mindent ide, amit készítenek az egész világon. Az Árkád Szegedbe sereglenek a csokoládékészítés legnagyobbjai, ugyanis február második hetében, péntektől-vasárnapig minden a csokiról fog szólni. Jön az Árkád Szeged Csokoládéfesztivál! Legyél igazi ínyenc, keresd az új, különleges gasztroélményt, vagy a már jól bevált és kedvelt ízeket, itt biztosan jó helyen jársz. A csokoládékészítők színe – java hozza el hozzánk a legfinomabb édességeit. 

A három napon át tartó Csokoládéfesztiválon hazai hírességek várnak titeket a színpadon! Itt lesz Dér Heni, a korábbi Sugarloaf sztárja, Mihályfi Luca, a TikTok-on feltörekvő énekesnő és Szegeden most láthatjátok először Nagy Bogit! Érkeznek a gyerekek kedvencei, a Grimm-Busz Színház és Csiga Duó, de itt lesz velünk az Alma együttes is. A részletes programokat ITT találjátok!

Egy igazi, eredeti csokoládé kiállítás, ahol szinte biztos a kísértés. A legkülönlegesebb csokoládé pultok sorakoznak majd fel előttünk, hogy jól elcsábítsák a szegedieket. Azt hiszed már tudod mire számíts, mert te már ismered és fel vagy készülve? Na erre tuti nem! Olyan kézműves mesterműveket vehetsz majd birtokba, amikről még csak nem is álmodtál. A csokoládé manufaktúra finomságai határon innen és túl is vonzzák a desszertek rajongóit, egy igazi mindent a szemnek, szájnak és vibe-nak fesztivál ígérkezik a tél utolsó hónapján. 

Icipici ízelítőként megsúgjuk, itt lesz Vanya Gábor csokoládémester, a MyChoccy Csokoládémanufaktúra alapítója, aki művészi gonddal elkészített bonbonjait és trüffeljeit személyesen hozza el hozzánk. Különleges finomságokkal készül és olyan csokicsodákkal hódít majd, melyeket a szeretet és a szenvedély formált tökéletessé. Figyelem hősszerelmesek, ez a közelgő Valentin-nap miatt észben tartandó. A Szeged365 kérdezte meg szerinte mi kell a boldogsághoz, Gábor somolyogva csak ennyit felelt stábunknak: “A boldogsághoz mindössze három dolog kell: csoki… csoki… és még egy kis csoki!”

A fesztivál egyik legizgalmasabb pontja az interaktív csokoládémanufaktúra lehet, ahol tiszteletüket teszik OTP-Pick Szeged játékosok, Szeged-Csanád GA játékosok, Kárász Anna olimpiai bajnok kajakos, Kis Máté Szeged sportolója díjas ökölvívó, Szilágyi Annamária Szeged kultúrájáért díjas színésznő, Magyar Kinga WBC interkontinentális bajnok ökölvívó, Nagy Péter súlyemelő, és Olasz Anna világbajnok úszó. Telefonok legyenek feltöltve, kamera élesítve, és persze a has jó sok csokival megtömve. 

Jelentjük, a kézműves csokoládégyárat beüzemeljük Szegeden! A tradicionális, esetleg gyümölcsös, kávés, hibiszkuszos bonbonokon keresztül egészen a legkülönlegesebb ízeken át, mint a chilis, vagy a hagymás, egészen az alkoholos ízekig kényeztetheted ízlelőbimbóidat. Ha akarod a lágyan olvadó krémet érezni, vagy a roppanós csokoládét, talán a sós-karamellát minden féle kivitelben ízlelni, esetleg az ország összes édes csodáit kipróbálni, engedj a kísértésnek és találkozzunk Szegeden, az Árkád csokifesztiválon!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb