Mindenmás

Most történik: rendőrök csaptak le egy Audira Szegeden (frisstíve)

Alig néhány perccel ezelőtt kaptuk a hírt, miszerint rendőrök kerítettek körbe egy Audit a Csillag térnél.

Olvasónk egyik első dolga az volt, hogy megossza velünk az információt, így ki tudjuk hangosítani nektek, szegedieknek is. Most, ezekben a percekben fogott közre két rendőr egy Audit a Csillag térnél, melynek oka egyelőre rejtély, azonban amint lesz pontos információ, már hozzuk is! Köszönjük a képeket Ádámnak!

FRISSÍTVE: VÁLASZOLT A RENDŐRSÉG

Cikkünk megjelenését követően a rendőrség azt nyilatkozta szerkesztőségünknek, hogy bűncselekmény gyanúja miatt állítottak elő egy embert a helyszínen, további részleteket azonban még nem közölhetnek.

FRISSÍTVE: OLVASÓI BESZÁMOLÓ A TÖRTÉNTEKRŐL

Nikolett olvasónk azt írta szerkesztőségünknek a Csillag téri incidenssel kapcsolatban, hogy a történtek előtt a kis piacnál a távolból arra lettek figyelmesek, hogy egy úriember vert egy nőt a földön, miközben egy kislány kiabált, hogy “apa, apa”. Mint kiemelte, elég sokan nézték a történteket, de nem igazán avatkoztak bele. “Később hallottuk a szirénát” – emelte ki olvasónk. Azt az ért hozzá kell tennünk, hogy mélységesen elutasítjuk az erőszak minden formáját, akárkiről is van szó!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb