Szegedi ArcokVideo365

Legszegedibb Szegediek best of: Nagy Péter, a Legszegedibb Sportoló – “bárhogy történik, a huszadik magyar bajnoki címem meg kell szerezni jövőre”

Fantasztikus hangulatban telt december 9-én a 2023-as Prágai Látszerészet + Boutique Optigue bemutatja Legszegedibb Szegediek közönségszavazás díjátadója a Hungi Vigadóban. Csordultig telt a szívünk szeretettel, ahogy a 220.000 általatok leadott szavazat alapján köszönthettük városunk büszkeségeit. Természetesen, a díjátadót követően valamennyi kategória nyertesét elcsíptük egy beszélgetésre, amit majd mind bemutatunk Nektek is. Dr. Rokszin Richárd, a Legszegedibb Gyógyító után most Nagy Péter súlyemelő, az idei év Legszegedibb Sportolójának gondolatai következnek.

NEMCSAK SZEGED, HANEM KIS FALUJA, RÉDE IS MEGTISZTELTE SZAVAZATAIVAL

Az elmúlt két hónapban őrületesen nagyot pörgött a Legszegedibb Sportoló kategória, amit végül Nagy Péter súlyemelő 4.750 vokssal nyert meg. Mint a bajnok elárulta, nemcsak a szegediek tisztelték meg őt a szavazataikkal, hanem szülőfaluja, Réde is egy emberként mellette állt, s a család, barátok, rokonok, mind-mind szavaztak rá, amiért nagyon hálás.

TIZENKILENCSZERES MAGYAR BAJNOK, TÖRETLENÜL 2005 ÓTA ZSINÓRBAN

Nagy Péter jövőbeni terveibe is beavatott bennünket a gálán. “Tizenkilencszeres magyar bajnok vagyok, töretlenül, 2005 óta zsinórban. Mostanában sikerült ezt behúzni, most már tényleg cél a húsz. Az első célom az volt, hogy a tízet elérjem, a tíz után jött a következő célkitűzés a tizenhat, majd a tizenhét. Ahhoz pedig már annyira közel a húsz, hogy most már húsz a rekord. Az pedig jövőre fog megvalósulni remélhetőleg” – mondta el.

ÁPRILISBAN KIDERÜL, SIKERÜL – E AZ OLIMPIAI KVALIFIKÁCIÓ NAGY PÉTER SZÁMÁRA

2024 pedig nemcsak a rekord állítás miatt lesz izgalmakkal teli év Nagy Péter számára, ugyanis a bajnok gőzerővel készül a párizsi olimpiára. “A jövő év az olimpia éve, tehát az olimpiai kvalifikáció a legfontosabb számomra. Áprilisban lezajlik az utolsó kvalifikációs verseny, akkor dől el, hogy számomra lesz –e olimpia, vagy sem. Ha nem lesz olimpia, akkor év végén lesz világbajnokság, a szövetség majd eldönti, hogy kiutazok-e, vafy sem, de bárhogy történik a huszadik magyar bajnoki címem meg kell szerezni. Április után, ha nem lesz olimpia, csak ez lebeg majd a szemem előtt” – avatott be bennünket Nagy Péter.

Videónkban hallgasd meg te is Nagy Péter ünnepi szavait:

@szeged365

Legszegedibb Szegediek best of: Nagy Péter, a Legszegedibb Sportoló – “bárhogy történik, a huszadik magyar bajnoki címem meg kell szerezni jövőre”

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

ITT TEKINTHETED VISSZA DR. ROKSZIN RICHÁRD, A LEGSZEGEDIBB GYÓGYÍTÓ GONDOLATAIT A GÁLÁRÓL

A Legszegedibb Szegediek díjátadó gáláján Dr. Rokszin Richárd, a Legszegedibb Gyógyító is elmondta nekünk ünnepi gondolatait, melyet alábbi cikkünkben olvashatsz, nézhetsz vissza:

EGY EXTRA KÖSZÖNET, A VÉGÉRE

A Legszegedibb Szegediek a projektet támogató szegedi vállalkozásoknak köszönhetően lehet 100%-ban politikamentes, független. Köszönjük Nektek,

Prágai Látszerészet, Boutique Optique by Prágai, FerroÉp, BioHair Napfény, Zengő Alföld, TISZABUSZ Plusz, Global 21, Trója Ételbár és Hummusz Terrace, REÖK Kézműves Cukrászda, Global Fitness, Sziget Lakópark, Context Szeged, Garden Bistro and Beach, Global Fitness Spinning és Aerobic, Dress Code for Men, Rozmaring Étterem, Szabó Klímatechnika, Concept Bistro.

Fotók: Lénárt Ferenc

Operatőr: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb