Kikapcs

Lányok, közeleg a Mi napunk! Egy őrült mulatós éjszakával várnak bennünket Nőnapkor a műfaj koronázatlan királyai, Kis Grófo és társai húzzák el a szegedi Hölgyek nótáját a Városi Sportcsarnokban

Március 8-a nőként, a tavasz egyik legcsodálatosabb napja, hiszen ha beismerjük, ha nem azért mindannyiunknak jólesik az erősebbik nem figyelmessége, nyilvánuljon meg az bármilyen apróságban: egy szelet csokiban, egy szál virágban, vagy egy kedves szóban, mindenképp fel tudja vidítani a lelket. Ennél csak egy őrült nőnapi mulatós buli szólhat nagyobbat, amikor teljesen elengedhetjük magunkat, átadva az önfeledt szórakozásnak egész lényünket, miközben együtt harsogjuk a már jól ismert bulis slágereket. Nos, Hölgyeim, van egy jó hírünk: Szegeden biztosan részünk lehet ebben a fantasztikus élményben, ugyanis március 8-án, a Városi Sportcsarnokban elstartol a Nőnapi Buli Mulató. Arról, mire is számíthatunk ezen az esten Erdős Lászlóval, a produkció főszervezőjével és Kökényessy Kata, szervezővel beszélgettünk.

Bódi Csabi, Kis Grófo, Annamary, Sós Fecó, Dankó Szilvi, Bandika és Bunyós Pityu, a műfaj legnépszerűbb előadói, a Sláger TV sztárjai este nyolctól, éjfél utánig, több mint négy órán át hozzák el számunkra az ország nagy mulatós kedvenceit és varázsolják el a közönséget. Ez az este, amikor minden rólunk, Nőkről fog szólni, egy fantasztikus, élményekkel teli őrült éjszakán.

RENGETEGEN SZERETIK EZT A MŰFAJT

„Év végén fogtam a fejem, hogy miért kell nekünk mulatós zenével foglalkozni, jobban éreztem magam a Coldplay koncerten a Wembley-ben. Aztán kiderült, hogy rengetegen szeretik ezt a műfajt. Tartottam attól is, hogy az év végi koncerten milyen emberek jelennek meg, mennyi baj lesz velük, de egytől-egyig jól szituált, kedves, jóindulatú  emberek jelentek meg, semmiféle gond nem volt, Lacival néztünk is nagyokat” – mesélt első benyomásairól Kökényessy Kata a produkcióról.

ŐSZINTE, PROFI ELŐADÓK LÉPNEK ELÉNK A SZÍNPADRA

Mint hozzátette, a szervezés során volt szerencséje megismerkedni Kis Grófoval és Bódi Csabival is. „Hatalmas felüdülés volt együtt dolgozni, az iszonyat egójú, nyegle, öntelt, belesz@rós hazai nagy magyar “sztárok” után. Nemhogy segítőkész, kedves, őszinte, megbízható, egyenes, a munkájukra igényes, alapos, profi embereket ismertem meg a személyükben, de feldobták a napomat, amikor beszéltem velük, tele vannak pozitív energiával. Valószínű, azért van ekkora követőtáboruk is” – árulta el Kökényessy Kata.

KÜLÖNLEGES NŐNAPI MEGLEPETÉSEKBŐL SEM LESZ HIÁNY

Mint Erdős László hozzáfűzte, az előadók valamennyien nagy örömmel jönnek és izgatottan várják, hogy elkápráztathassák a szegedi hölgyeket. De nem csupán a megunhatatlan slágerek teszik felejthetetlenné az estet, hanem azok a különleges nőnapi meglepetések is, melyek a résztvevő hölgyekre várnak. Így lesz:

  • speciális nőnapi koktél,
  • valamint nőnapi tombola is, amelynek főnyereménye egy hosszú wellness hétvége Tihanyban!

Tehát, Hölgyek, ha Ti is szeretnétek egy őrült buli részesei lenni március 8-án, csapj le még most a jegyekre, melyeket ITT tudsz megvásárolni. Mutatjuk máris az est legfontosabb paramétereit:

Nőnapi Buli Mulató

Nőnapi sztárparádé, nem csak nőknek, az ország legnagyobb BULI – MULATÓJÁBAN!

Szeged – Városi Sportcsarnok

6726 Szeged, Temesvári krt. 33.

Március 8., péntek 20:00

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb