Sport

Szabadítsd ki a párod a négy fal közül és vidd el a Global Fitnessbe – befutott a Valentin nap legsportosabb szegedi ötlete

Nagy durranással készül az idei Valentin-napra a város egyik legextrább edzőterme, a Global Fitness. A srácok előrukkoltak egy igazán különleges akcióval: ha van meglévő bérleted, akkor nincs más dolgod, mint rávenni a barátodat vagy barátnődet, hogy az idei Valentin-napot ne sorozatnézéssel és punnyadással töltsétek, hanem sportolással. Hozd magaddal, gyertek mind a ketten, ezesetben az ő első tréningje ingyenes lesz.

Különleges akciót terveltek ki a Makkosházi körúton, a Globalos srácok keresik a legsportosabb szegedi párokat, akik az idén inkább mozognának egyet a chillelés helyett. Motivációként egy extra Valentin-napi akcióval készülnek: ha van érvényes bérleted, nincs más dolgod, mint megfogni a Nagy Ő-t és leráncigálni a Global Fitnessbe, még fizetnie sem kell, az első edzése ingyenes lesz. Az ajánlat beváltható minden csoportos órára, ami a komplexum legújabb aerobic termében lesz.

A részletes órarendet ITT, az edzésfajták leírását pedig ITT találod.

Igyekezz, az ajánlat csak február 29-ig érvényes, nincs más dolgod, mint bejelentkezni az Optime-on vagy a recepción és már kezdődhet is a közös izzadás a pároddal. Mint Lázár Edina szakmai vezetőtől megtudtuk, az ingyenes órával megajándékozott “nagy Ő” – nek még bejelentkeznie sem kell, szimplán fog meg a kezét és vidd el magaddal! Ha esetleg a gyerkőcöt nem tudnátok hova tenni, amíg edzetek egyet, akkor sincs ok pánikra: a díjmentes gyermekmegőrzőben szakképzett óvónénik vigyáznak majd rá.

  • GLOBAL Fitness – Szeged, Makkosházi krt. 1
  • Bejelentkezés: +36 20 262 8141 vagy az Optime-on!
  • Nyitva: hétfőtől vasárnapig 5:30-23:00

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb