Mindenmás

Napi pakk: élénk szél és 16 fok jön ma Szegedre, ünnepel a Csillagok háborúja zeneszerzője

Nem tágít a szél Szegedről, ugyanakkor esőtől ma sem kell tartanunk. Kicsit felhős időjárásunk lesz, viszont a hőmérséklet igen kedvező: akár 16 fokot is mérhetünk ma városunkban! Ma ünnepel Badár Sándor és a Star Wars zeneszerzője is. Űzd el az álmosságot, és kezdd a napot a Szeged365 legérdekesebb híreivel!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS KIRÁLY L. NORBERT SZÜLETÉSNAP

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Aranka, János, Jeromos, Salamon, Salvador és Zsaklin nevű Szeged365 olvasónknak! Érdekességek:

  • 93 éve született James Dean amerikai színész,
  • 92 éve John Williams Oscar-díjas amerikai filmzeneszerző, A cápa, a Csillagok Háborúja, az Indiana Jones és a Jurassic Park komponistája,
  • 60 éve pedig Szulák Andrea énekesnő.
  • Szintén 60 éves lett ma Badár Sándor, humorista,
  • 35 éves pedig Király L. Norbert zenész.

NAPSÜTÉS ÉS ÉLÉNK SZÉL

Csütörtökön kezdetben sok lesz a felhő fölöttünk, majd napközben nyugat, délnyugat felől csökken, felszakadozik a felhőzet. Esőtől nem kell tartani Szegeden. Többfelé élénk, délen erős lehet a nyugati-délnyugati szél. Hajnalban 4-5 fok várható, délután pedig 15-16 fokot mérhetünk.

EGY PICIT SZEGEDRE JÖN DÉL-KOREA

A dél-koreai képregény, azaz a manhva világába nyújt betekintést a Koreai Kulturális Központ február 8-tól március 28-ig látható kiállítása a szegedi Grand Café-ban. Dél-Korea egyik vezető illusztrátora, a kiállítást kuráló Sin Mjonghván csütörtök este a kultkávézó képregényes eseménysorozatának vendége lesz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb