Kikapcs

Zsizsegés, pezsgés, csokoládécunami borítja be három napra Szegedet, de mutatjuk kik lépnek fel a Szeged Árkád színpadán!

Az ország legjobb édességmanufaktúrái egy helyen, az ÁRKÁD Szeged épületében. Annyi őrülten finom édességet falhatunk fel, hogy felsorolni lehetetlen, de teszünk egy próbát: lesz belga, málnás, sós, édes, chilis, svájci, inka, mogyorós, karamellás és még alkoholos is. A rendezvényre minden korosztálynak kivétel nélkül belépője van. Kicsiknek a Csiga Duo és az Alma együttes nyújtja a szuper hangulatot, a nagyoknak Dér Heni énekel és a tiniknek Mihályfi Luca és Nagy Bogi teszi oda a vibe-ot.

Itt lesz a Grimm Busz és a Docpiano Band is a fellépők között. Fergeteges három napnak nézünk elébe, ugyanis gigantikus bulit ígérnek az előadók. A teljes programot a Szeged Árkád oldalán olvashatjátok. A fesztivál egyszerűen kihagyhatatlan lesz, csöpög a csoki, ízzik a hangulat, lobban a szerelem és Fortuna pedig folyamatosan résen lesz a szerencsekeréken csücsülve, hogy eldöntse óránként ki mellé szegődjön. 

Február a szerelem, a szeretet hónapja, na meg a csokié. Fontos, hogy nem csak a párokról szól ez a hónap, hanem MINDENKIRŐL! Családokról, barátokról, munkatársakról, és legfőképpen RÓLAD! Nem mindig könnyű az önszeretet, viszont ahhoz, hogy képesek legyünk szeretetet adni és kapni, legelőször önmagunk szeretetével kell kezdenünk. Kezdjük egy erőssel, vágyfokozó igazi bűnbeejtő csokoládéval. Hagyjuk magunkat elvarázsolni, kísértésbe ejteni, és igazi szerelembe taszítani. Az ország minden pontjáról érkeznek ide a legkülönlegesebb bonbonok, harapjunk rá, és kezdjünk el élni!

Kezdjünk el Élni!
Árkád nagy csokifesztivál
Szeged Árkád : 2024. február 9-10-11.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb