Mindenmás

Kigyulladt egy lakás a Fűtőmű utcában (frissítve)

Nem indult jól a reggel a Fűtőmű utcában, ugyanis fél 9 körül kigyulladt egy lakás – jelezte több Szeged365 olvasó is szerkesztőségünknek. Molnár Krisztina, a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kiemelte, szerencsére nem sérült meg senki, mindenki időben el tudta hagyni az épületet.

Mint megtudtuk, az egyik lakás egyik szobájában a berendezési tárgyak égtek. A lépcsőházban is áll a füst. A tűzoltók már a helyszínen vannak. Olvasónktól fotókat is kaptunk. Köszönjük!

Köszönjük a tűzoltóknak a gyors segítséget! Molnár Krisztinától még több fotót kaptunk a helyszínről! Köszönjük!

FRISSÍTVE: KÉT LAKÓT KELLETT KIMENTENI

Cikkünk megjelenését követően a katasztrófavédelem is adott ki közleményt, mint írják, bútorok égtek mintegy tíz négyzetméteren egy társasház harmadik emeleti lakásának szobájában Szegeden, a Fűtőmű utcában. A városi hivatásos tűzoltók két lakót létraszer segítségével mentettek le a tűzzel érintett lakás feletti szintről, a tüzet egy vízsugárral oltották el. Az egységek jelenleg az utómunkálatokat végzik. Az épületből tizenhét lakó hagyta el saját erejéből otthonát a beavatkozás idejére.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb