Kikapcs

Segíts Te is megtalálni Szeged ízét az Árkád Szeged Csokoládéfesztiválon!

Februárban Szeged városa ismét bebizonyítja, hogy ő a magyar csokoládé fővárosa, és te is részese lehetsz ennek a csodálatos ünnepnek! Az Árkád Szeged Csokoládéfesztivál egyik kiemelt eseménye idén A Nagy Szegedi Trüffel Kóstolás, ahol együtt keressük meg Szeged ízét. Ez az esemény nemcsak az ínyenceknek ígér felejthetetlen élményt, hanem minden csokoládé szerető számára kihagyhatatlan program.

A trüffel kóstolás két napra oszlik, hogy mindenki megtalálhassa a neki legfinomabb trüffelt. Az első kóstolás szombaton kezdődik 13:30-tól, ahol óriás mennyiségű díjmentes trüffelt kóstolhatunk meg, hogy megtaláljuk együtt Szeged ízét. Vasárnap folytatódik a kóstolás, így mindenki részt vehet ebben az ízletes kalandban.

Ne feledd, a trüffel kóstolás során nemcsak a kulináris élvezeteké a főszerep, hanem te is hozzájárulhatsz Szeged ízvilágának meghatározásához. A kóstolás során adott szavazatok alapján döntjük el, melyik trüffel képviseli majd Szeged ízét 2024-ben.

Természetesen mindenkit várunk szeretettel az eredményhirdetésre is, amely vasárnap 14:00 órakor kerül megrendezésre. Itt derül ki, hogy melyik ínyencség nyerte el a szegediek és a város vendégeinek szívét, és hivatalosan is Szeged ízévé válik 2024-ben.

Ne maradj le erről a páratlan lehetőségről, hogy részese lehess Szeged kulturális és gasztronómiai életének! Gyere el az Árkád Szeged Csokoládéfesztiválra, kóstold meg a különleges trüffeleket, és segíts nekünk kiválasztani, mi legyen Szeged íze! Ez egy egyedülálló alkalom, hogy beleszólhass Szeged gasztronómiai jövőjébe. Várunk minden csokoládé imádót, hogy együtt kattanjunk a legfinomabb ízekre, és együtt ünnepeljük a csokoládé szeretetét.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb