Mindenmás

Sad news: megint meghülyült a Facebook és a Messenger

Nem is olyan rég, január legvégén hülyült meg a Facebook és a Messenger, most pedig nagyon úgy fest, ismét gond van a közösségi médiaoldallal. Megint problémázik a Facebook, most a chat ablakokat nem lehet bezárni.

Többen is panaszkodtak, hogy ha az ember a böngészőben használja a Facebookot, és azon belül a Messenger üzenetküldőt, akkor nem lehet bezárni a beszélgetések ablakait a jobb sarokban lévő X gombra kattintva. Nem nálatok van a hiba, ismét a közösségi oldalnál van gubanc.

NINCS MINDEN RENDBEN A META HÁZA TÁJÁN

A komolynak nem nevezhető, de kissé idegesítő problémát többen is tapasztalták, továbbá a különböző szolgáltatások kimaradásait és hibáit figyelő Downdetector oldalon is látszik, hogy nincs minden rendben a Meta háza táján, bár komolyabb bejelentési hullám még nem indult emiatt – írja a 24.hu.

Hogy a problémát mi okozza, az egyelőre nem világos, ugyanakkor a különálló Messenger alkalmazás hibátlanul működik, ahogy az okostelefonos alkalmazás is.

Legutóbb január legvégén tapasztaltunk hasonlót, akkor sokan arra panaszkodtak világszerte, hogy nem tudnak üzenetet küldeni, ugyanis az oldal folyamatosan felfele lapoz a beszélgetésekben. Ez a hiba egyes visszajelzések szerint ugyanakkor most is előfordul a becsukhatatlan ablakok mellett.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb