KikapcsVideo365

Tudod mi az igazán menő? Stílust ajándékozni Valentin-napra: a Boutique Optique és a Prágai Látszerészet pont ezt kínálja

Már érezzük a tavasz illatát a levegőben, egyre melegebben sütnek a Napsugarak és a szerelmes szívek egyik legszebb ünnepe, a Valentin-nap közeledik. Ha valami igazán különleges meglepetéssel szeretnél kedveskedni szerelmednek, szerettednek, akkor tudunk egy tuti tippet. A Bartók téri Prágai Látszerészet és Boutique Optique by Prágai üzletekben kihagyhatatlan akciókkal és egyedi stílussal várnak. Akár hölgyet, akár urat szeretnél megajándékozni, egy biztos, itt nem lőhetsz mellé, szívet talál a meglepetésed.

“PÁRBAN SZÉP AZ ÉLET”

Dél-Alföldön egyedülálló, továbbá országos szinten is meghatározó a Boutique Optique by Prágai repertoárja, stílusbeli irányvonala és exkluzivitása. Különböző akciókkal kedveskednek a szerelmespároknak, illetve a saját magukat szerető vásárlóknak egyaránt. A teljesség igénye nélkül, olyan márkák kiegészítői közül válogathatunk, mint Alexander McQueen, Gucci, Michael Kors, Furla vagy Roberto Cavalli pénztárcák, divatékszerek, táskák, övek, sálak, kendők, amelyekből most darabszámos vásárlási kötöttség nélkül, 30% kedvezményt biztosítanak Prágai Andrásék. Aki viszont maradna az egyedi stílust képviselő szemüvegeknél, azok számára verhetetlen akcióval rukkolt elő a Prágai Látszerészet, hisz kettő szemüveg-napszemüveg vásárlása esetén, a második modellt 50% kedvezménnyel viheted el, mert “párban szép az élet.”

“KLASSZIKUS, CSALÁDI VÁLLALKOZÁS VAGYUNK”

Rocco, az okos, “szőrös gyermek”, ahogy András nevezi, 11 éve a Prágai Látszerészet házőrzője , hűségesen, mindenhova kíséri gazdáját, így egyértelmű volt, hogy mind a Prágai Látszerészetet mind a Boutique Optique by Prágait kutyabarát módon alakítják ki. Házi kedvenccel együtt, stílus tanácsadással, széles mosollyal és szeretettel várja kedves vásárlóit mindkettő, Bartók téri ékszerdoboz.

Videónkban bepillanthatsz a Prágai Látszerészet és a Boutique Optique by Prágai színes kínálatába, s ha eleged van a sablonos ajándék ötletekből, csapj le az extravagáns, kedvezményes darabok egyikére, továbbá már most eláruljuk nektek, hogy a divatkollekcióban néhány héten belül érkezik a tavaszi frissítés, amelyről szintén exkluzív beszámolóval készülünk!

Operatőr: Magyar Andor

Boutique Optique by Prágai

Prágai Látszerészet

  • Szeged, Bartók tér 11.
  • (30) 622 7861
  • pragai.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb