KikapcsVideo365

Stílus, elegancia, kifinomultság: mindez egy helyen, a szegedi Monte-Carloban, ékszerdobozban, a Boutique Optique by Prágai-ban

Nagyot ment az őszi Styling Day a  Boutique Optique by Prágai-ban, a Bartók téren, az autorizált Cartier partnerüzletben. Ahogy Prágai András Milivoj a vállalkozás vezetője elárulta, a 2024-es, tavaszi kollekciót vehetik szemügyre és próbálhatják fel a vendégek egy exkluzív, francia gasztronómiai utazással egybekötött Styling Day keretében.

“REMÉLJÜK, HOGY EHHEZ A FAMILYHEZ IS EGYRE TÖBBEN FOGNAK CSATLAKOZNI”

Dél-Alföldön egyedülálló, továbbá országos szinten is meghatározó a Boutique Optique by Prágai repertoárja, stílusbeli irányvonala és exkluzivitása. Olyan márkák között pezsgőzhettek és ízlelhették a francia gasztronómia csodáit a vendégek, mint a Chopard, a Furla vagy Roberto Cavalli. Legkedvesebb vásárlóikat lepték meg az eseményre szóló meghívóval, ahol az eleganciából, a kifinomultságból, a stílusból, lágy zongora dallamokból és gasztronómiai élvezetekből sem volt hiány.

Fotó: Vörös Zsolt

BARTÓK TÉR, A SZEGEDI MONTE-CARLO

A Prágai család életében ez volt már a nyolcadik, testvérüzlete, a Boutique Optique by Prágai nyitása óta pedig ez volt a harmadik Styling Day. Az exkluzív szemüveg és napszemüveg darabok mellett, állandó kiállítóként, Dr. Jeszenszky Diána emelte a Styling Day fényét, aki keményített nyúlszőrből, kézzel készít különböző fejdíszeket, kalapokat, így szinte minden résztvevő a kifutón érezhette magát, miközben a felpróbált kiegészítőkkel végighaladt a tükör előtt. Prágai András küldetése teljesült, amely szerint: „Szeretnénk ennek hagyományt teremteni, egy olyan társadalmi eseményt létrehozni, ahol a vásárlóink nézelődhetnek, beszélgethetnek, megismerkedhetnek egymással.”

Tapasztaltuk, láttuk, átéltük, hogy igazán menő a Boutique Optique by Prágai családhoz tartozni, videónkban pedig Neked is megmutatjuk ezt az életérzést!

Operatőr: Vörös Zsolt

Boutique Optique by Prágai, Prágai Látszerészet

Cím: 6722 Szeged, Bartók tér 5. és Szeged, Bartók tér 11.

Telefonszám: (30) 303 8286

Weboldal: butikoptika.hupragailatszereszet.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb