Kikapcs

A hely, ahol (soha) nem ér véget a Csokifesztivál: Valentin-napkor is hatalmas bonbon-kínálattal várnak a REÖK és Delimo cukrászdák

Óriási érdeklődés övezte a hétvégi Csokoládéfesztiválon a REÖK és Delimo cukrászdák standját a szegedi Árkádban, egy csomóan akarták megkóstolni a finomabbnál-finomabb kis édességeket. A méltán híres szegedi cukrászdában ezt követően sem lesz kisebb a kínálat, olyannyira nem, hogy továbbra is elérhető náluk a gyönyörű és különleges Valentin-napi kínálat 100 százaléka, szerdán pedig Valentin-nap, úgyhogy: tökéletes hely lehet egy szerelmes bonbonozásra a pároddal.

Az idei Valentin-napi válogatásban különösen nagy hangsúlyt kaptak a bonbon-különlegességek a REÖK és Delimo kézműves cukrászdákban, az apró kis édességcsodákon garantáltan megakad a szemed és nem bírod ki, hogy ne kóstold meg azokat. Kár is lenne kihagyni, mert pontosan ugyan olyan finomak is, mint amilyen szépek. Ezt két dolog miatt tudjuk biztosan:

  • mi is megkóstoltuk őket
  • ott voltunk a hétvégén az Árkádban és láttuk, milyen sorok voltak a cukrászda standjánál

ÉTCSOKIS, FEHÉT CSOKIS ÉS RUBY CSOKIS BONBONOK KÖZÜL IS VÁLOGATHATSZ

A válogatás tartalmaz egy falatnyi étcsokoládés, fehér csokis, illetve ruby csokis bonbont, amibe extra ízként különböző piros gyümölcsöket is belecsempésztek. Nem csak ezek közül lehet válogatni, ugyanis a gyönyörűen megformázott kis tortácskák is elérhetőek még, ezekben a

  • a vanília,
  • az eper,
  • a málna
  • és a damaszkuszi rózsa harmonikus, lágy ízkombinációja dominál.

Természetesen ezeket is megmutatjuk, hogy biztosan megjöjjön a kedved egy harapáshoz:

Ugye, hogy nem is kell tovább keresni a megfelelő helyet egy romantikus sütizésre a pároddal? Ha kedvet kaptál az édes bűnbeesésre, a REÖK Kézműves Cukrászdát itt találod:

Szeged, Magyar Ede tér 2

Delimo Cukrászdát pedig itt:

Árkád Szeged, Londoni körút 3

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb