Szegedi ArcokVideo365

Varázsold otthonodba a pihentető lazulás luxusélményét, most elképesztő akciókkal csaphatsz le a jakuzzikra és szaunákra a szegedi Medence Áruházban

Gondoltál már arra, hogy milyen lenne hazatérni egy hosszú nap után, és belemerülni a saját jakuzzidba, vagy éppen megszabadulni minden stressztől szaunád nyugalmában? A szegedi Medence Áruház valóra váltja álmodat, ahol már februárban minden a nyári megnyugtató ellazulás luxusélményéről szól. A Gáz utcai áruházban ugyanis óriási kedvezménnyel szerezheted be otthonod legújabb ékességeit: a Wellis jakuzzikat 25%-os, míg a Wellis szaunákat 30%-os bombaáron kínálják egészen február 29-ig. A lehengerlő akciók részleteiről Babócs Imrével, a Medence Áruház tulajdonosával beszélgettünk.

Mint megtudtuk, az áruház amellett, hogy úszómedencék és a hozzájuk kapcsolódó összes tartozék széles kínálatával várja vásárlóit, a kényeztető luxus élményét kínálják jakuzzijaikkal és szaunáikkal. Ráadásul most egyedülálló kedvezménnyel teremthetjük meg a wellness szolgáltatások varázslatos nyugalmát otthonainkban. Mint Babócs Imre elárulta, ha jakuzzit szeretnél, most jött el a te időd, mert bizony ekkora kedvezmény nem mindennap adódik a Wellis magas minőséget képviselő élménymedencéire.

A TANÁCSADÁSTÓL KEZDVE A HASZNÁLATBA HELYEZÉSIG MINDENBEN SEGÍTENEK NEKED

A legjobb az egészben, hogy a Medence Áruház szakavatott és sokat tapasztalt csapata mindenben a segítségedre van: a tanácsadás, igényfelmérés kezdeti lépéseitől, a házhozszállításon át a telepítés és használatba helyezésig valamennyi folyamatnál a rendelkezésedre állnak. Természetesen azt követően is, bármilyen kiegészítőre van szükséged, a Gáz utcai élményparadicsomban mindent megtalálsz hozzá. A legjobb pedig, ha készleten van a kiválasztott termék, akár egy hét leforgása alatt kiszállítják otthonod új ékességét.

SZINTE TELJESEN SZEMÉLYRE SZABHATÓAK

Babócs Imre abba is beavatott bennünket, hogy egy-egy jakuzzi szinte teljesen személyre, a te igényeidre szabható. Eldöntheted például a méretét, azt, hogy milyen masszázs funkciókat szeretnél, vagy éppen választhatod hozzá a Wellis jakuzzik nagy újdonságát, az okoslépcsőt is, ami egy hőszivattyú segítségével energiatakarékosan tudja fűteni a medence vizét.

A SZAUNÁK NEM CSAK PIHENTETNEK, DE EGÉSZSÉGEDRE IS JÓTÉKONYAN HATNAK

A jakuzzik mellett a pihenés megnyugtató varázsát kínálják a Wellis szaunák is otthonodba, melyeket most szintén bombaáron, 30%-os kedvezménnyel szerezhetsz be.Az akció vonatkozik a beltéri infra és finn szaunákra is. Ezek a termékek nem csupán kényeztetnek egy fárasztó nap után, hanem jótékony hatással vannak az emberi szervezet működésére is: különösen jót tesznek a bőrnek, az immunrendszernek, a keringésnek, az idegrendszernek és a mozgásszerveknek egyaránt, oldja a stresszt, elmulasztja a fejfájást, és még a fogyókúrában is segítség lehet.

Most érdemes tehát lecsapni a szegedi Medence Áruház kedvezményes ajánlataira egészen február 29-ig, éld át Te is a jakuzzizás és a szaunázás páratlan élményét, ismerd meg a kényeztető luxust a Wellis termékeivel! Akik ebben segítenek neked:

Medence Áruház

Szeged, Gáz utca 1/B

Elérhetőség: (30) 742 7020

Email: [email protected]

Weboldal: medencearuhaz.hu

Operatőr: Magyar Andor

Fotók: Sóti Gellért

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb