Szegedi Arcok

Nem mindennapi látvány: Karikó Katalin is feltűnik a Queen-dalra készült Super Bowl-reklámban (videóval)

A Super Bowl nemcsak sportesemény, hanem a reklámpiac számára is kiemelt pillanat. A Pfizer most először vett reklámidőt erre az alkalomra, és a tudományt ünnepli a klipjében, amelyben ismert tudósok, felfedezők tátognak a Queen Don’t Stop Me Now című dalára, többek között a Nobel-díjas szegedi kutatónő, Karikó Katalin is, Newton, Einstein és más feltalálók mellett, írta a HVG.

A produkcióban tehát egy villanásra Albert Einstein és Rosalind Franklin után Karikó Katalin is feltűnik a videóban, éppen akkor, amikor az hangzik el: „I wanna make a supersonic woman of you”. Az alábbi videóban 0:43-nál látható a Szegedi Tudományegyetem kutatóprofesszora, Karikó Katalin:

LEGUTÓB FERENC PÁPÁTÓL KAPOTT RANGOS ELISMERÉST KARIKÓ KATALIN

Karikó Katalin a Nobel-díj után most azt a megtiszteltetést kapta, hogy Ferenc pápa kinevezte őt a Pápai Életvédő Akadémia rendes tagjává- közölte a szentszéki sajtóközpont szombaton. Nem mindenki kaphat ilyen kinevezést, kevesen érdemlik meg.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: hvg.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb