Szegedi ArcokVideo365

Elviszünk egy körre, a Tempó Taxival: Germán Tamással, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia volt játékosával beszélgettünk, aki hidat képez a játékosok és a vezetőség között

Szeged legnagyobb múlttal rendelkező, ikonikus taxitársasága, a Tempó Taxi számtalan híres, közéleti személyiséget fuvarozott már, megannyi életpályával, nevettető vagy könnyfakasztó történettel, hőstettel büszkélkedhet. Most gyarapítva e remek történetek sorát Germán Tamással, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia volt labdarúgójával, a klub jelenlegi csapatmenedzserével pattantunk be egy körre, aki arról mesélt nekünk, mi történt vele a visszavonulása óta.

A Szent Gellért Fórum előtt találkoztunk Germán Tamással, s kihasználva az alkalmat, miszerint a Tempó Taxi egy nyertes pályázatnak köszönhetően partneri kapcsolatot ápol a sportkomplexum szomszédságában lévő Gerardus Hotellel, így ott voltak egy karnyújtásnyira tőlünk, bepattantunk a társaság egyik autójába, hogy az utazás közben kényelemben és biztonságban beszélgethessünk.

ELJÖTT AZ IDŐ A VISSZAVONULÁSRA

Az út során a volt labdarúgó elmondta, nehéz döntés volt számára, amikor úgy határozott, visszavonul az élsporttól, de már nem érezte, hogy megvan benne az az erő, amit önmagával szemben is elvárna, illetve a futballrajongók is szeretnének tőle látni a pályán. Mint mondta a vezetőség próbálta maradásra bírni, de ő nem olyan ember, aki hirtelen döntéseket hoz, ezt is jól átgondolta és biztos volt abban, hogy eljött az idő a befejezésre.

EZ A MUNKAKÖR EGYFAJTA HÍD A JÁTÉKOSOK ÉS A VEZETŐSÉG KÖZÖTT

A sporttól és a klubtól azonban nem akart távol kerülni, a jövőjét továbbra is a Szeged-Csanád Grosics Akadémia kötelékében képzelte el, csak már nem labdarúgóként. Így született meg a megállapodás, melynek köszönhetően Germán Tamás lett a csapat csapatmenedzsere. És milyen jól tette, mint Tamás elmondta, nagyon jól érzi magát jelenlegi pozíciójában, egyfajta hidat képez a játékosok és az edzők, valamint a vezetőség között. 

NÉHA TAMÁS IS BEROHANNA A PÁLYÁRA

Tamás elárulta, amellett, hogy élvezi új pozícióját, -bár ez teljesen más jellegű feladatokkal jár, mint amilyen szerepkört töltött be labdarúgóként-, néha azért hiányzik számára, hogy a pályán legyen és ő is berohanna a labdáért, de így, hogy a csapat közelében dolgozhat továbbra is, sokkal könnyebb volt az átállás. A futball pedig természetesen továbbra is nagy szerepet játszik az életében, ha volt csapattársaival nem is, a stábbal hétfőnként immár hagyomány, hogy csak a szórakozás és az élvezet kedvéért rúgják a bőrt.  

Nézd, meg hallgasd meg beszélgetésünket Germán Tamással, miközben a Tempó Taxi kényelmében és biztonságában utaztunk:

Ha pedig megbízható, Szeged útjain sokat tapasztalt sofőrökre bíznád magad útjaid során, hívd a Tempó Taxit az alábbi elérhetőségen:

Operatőr: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb