Közélet

Magyar Péter ismét nekiment Rogán Antalnak, majd Tiborcz Istvánnak is: “jártál mostanában borsodi falvakban, ahol a gyerekek néha télen is meleg ruha nélkül játszanak az udvaron?”

Nagy port kavart Magyar Péter, Varga Judit volt férje, aki a Partizán vendége volt vasárnap este. Akkor nyíltan kritizálta a NER-t, és felháborítónak tartotta, ahogy a köztársasági elnökkel bántak. Mint mondta, Rogán Antalnak mennie kell. Magyar Péter ennyivel nem érte be, ugyanis legújabb Facebook-bejegyzésében ismét Rogán Antalhoz szólt, majd Tiborcz Istvánba is beleszállt.

FÉL A KÉRDÉSEKTŐL ROGÁN ANTAL?

A legújabb posztjában, amit már több mint 11 ezren kedveltek, többek közt úgy szólt a propagandaminiszterhez:

“Kedves Tóni, Miért hallgatsz, miért bújsz Havasi Berci mögé? Ennél sokkal tökösebb csávónak tűntél sokszor. Te vagy a kormányzati kommunikációs agytröszt mindenható ura, kisujjadban a kommunikáció csínja-bínja, miért bújsz el a választóid elől, miért nem tartasz évek óta sajtótájékoztatót? Esetleg félsz a kérdésektől? Miért nem mesélsz a Schadl Györggyel való “szakmai” kapcsolatodról meg sok más hasonló ügyről? Nincs időd rá? Épp egy új találmányon dolgozol?”

Ezt követően pedig Orbán Viktor miniszterelnök vejéhez, Tiborcz Istvánhoz intézett soraiban úgy fogalmazott:

“Kedves István, Te egy igazán tehetséges ember vagy, 37 évesen 100 milliárdjaid vannak, szállodák tömkelege, bank, alapkezelők, rengeteg egykori értékes állami ingatlan, Waberer’s, a fél belgrádi irodapiac, még fel sem épült budapesti irodaházak (már előre kiadva állami cégeknek). És ugye ez csak ami már a neveden van. Milyen egyéb cégeket veszel át mostanában? Összesen mennyi állami hitelt vagy támogatást kaptál/vettél át a portfóliód összerakásához?”

Magyar ezek után azt írta, sokan szeretnének inspirálódni Tiborcz „sikersztorijából”, így érdekelné, mi a titka, „hiszen oly sok magyar ember járt jó iskolákba, dolgozik rengeteget és valahogy nekik nem állnak össze ilyen szerencsésen a csillagok”.

Végül azt is kérdezte tőle, mi a célja. „Ha tíz év múlva még egy nullával több lesz a hosszú számsor végén, az már elég? Jártál mostanában borsodi falvakban, ahol a gyerekek néha télen is meleg ruha nélkül játszanak az udvaron?” – fogalmazott.

Magyar Péter egyébként múlt szombaton – miután exfelesége lemondott képviselői mandátumáról és visszavonult a közélettől – jelentette be, hogy megválik az állami társaságokban betöltött pozícióitól. Azóta több Facebook-bejegyzésben is nyíltan kritizálta a NER-t, a Partizánnak adott interjújában pedig azt mondta, szerinte Rogán Antalnak „mennie kell”.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb