Mindenmás

Megáll az ész: egy paladarabbal esett neki az agresszív férfi az autónak Ruzsán, a rendőrök elől is megpróbált elmenekülni

A rendőrök elfogtak egy a férfit, aki megrongált egy autót Ruzsán. Mint kiderült, agresszívan viselkedett egy rendezvényen, majd egy paladarabbal esett neki az autónak. Az ügyben nyomozás is indult – tudtuk meg a rendőrségtől.

A közlemény szerint 2024. február 11-én érkezett bejelentés a rendőrségre, mely szerint egy férfi agresszívan viselkedett egy közösségi rendezvényen, ahol kárt okozott az egyik leparkolt autóban.

BETÖRTE AZ AJTÓÜVEGET

Mint kiderült, egy paladarabbal betörte a jármű jobb első ajtóüvegét, valamint megrongálta az egyik sárvédőt is. A pusztamérgesi lakos a kiérkező rendőröket meglátva elmenekült, de az egyenruhásoknak sikerült még a közelben elfogniuk. Előállítását követően a Szegedi Rendőrkapitányságon hallgatták ki gyanúsítottként. Garázdaság és rongálás vétsége miatt indult ellene eljárás.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb