Mindenmás

Gubanc van Algyőnél: 20-40 perccel megnőhet a menetidő a tram-traineknél és a vonatoknál is (frissítve)

Szerda délután meghibásodott a biztosítóberendezés Algyő állomáson, a vonatok várakozásra kényszerülnek. A Szeged-Hódmezővásárhely között közlekedő vasútvillamosok és a békéscsabai személyvonatok menetideje 20-40 perccel megnőhet – jelezte a MÁV a közösségi oldalán.

Azt is kiemelték, hogy a vasútvillamosok közül egyes járatok csak a szegedi, illetve a hódmezővásárhelyi városi szakaszon közlekednek.

FRISSÍTVE: KORLÁTOZÁSOKKAL, DE ÚJRAINDULT A FORGALOM ALGYŐNÉL

A MÁVINFORM tájékoztatása szerint 17 órától korlátozásokkal újraindult a forgalom Algyőnél, azonban továbbra is pótlóbuszok segítik a közlekedést Szeged-Rókus és Hódmezővásárhelyi Népkert között. A vasútvillamosok újra a teljes útvonalukon közlekednek, de a késő délutáni órákban 20-40 perces késésekre és járatkimaradásokra kell számítani, a békéscsabai személyvonatok is esetenként rövidebb útvonalon, jelentős késéssel közlekednek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb