Mindenmás

Két fólia, egy áráért? A Valentin-nap hetén simán lehetséges, csak ugorj be a Kárász utcán található Prime Mobilos srácokhoz a pároddal!

Gyerekkori álomból lett valóság tavaly, amikor öt helyi srác létrehozta Szegeden a Prime Mobile, márkafüggetlen telefonszervizt. Az üzlet azóta is teljes erővel hasít, de a Kárász utcán található tech paradicsom most egy akcióval is kedveskedik a vendégeinek: két telefont is befóliáznak, ha beugrasz hozzájuk a pároddal a héten, viszont ebből csak az egyiket kell kifizetned, a másik ajándék.

Ütős kis Valentin-napi kettő az egyért akció tört ki a Kárász utcán található tech-szentélyben, a Prime Mobile-os srácok a héten – legfőképpen a Valantin-nap alkalmából – várnak minden olyan párt, akiknek telefonjára ráférne egy kis ráncfelvarrás. Mindenképpen érdemes betérni hozzájuk, ugyanis a héten két telefont is lefóliáznak, ha a pároddal érkezel, ami még talán nem lenne olyan nagy szám, de: az egyiket ezek közül ajándékba adják.

A SRÁCOK NAGY TAPASZTALATTAL VÁRJÁK ÜGYFELEIKET

A Prime Mobile csapatában dolgozó arcok összesen több mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek a szakmában, 30.000 darab készülék javításán is túl vannak már karrierjük kezdete óta. Soma, az üzletvezető a megoldások embere, így neki köszönhetően nincs olyan ügyfelük, aki ne elégedetten és boldog mosollyal az arcán távozna az üzletből. Egyébként nem csak akkor fordulhatsz hozzájuk, ha a telefonoddal van valami gáz, bármilyen olyan problémát megoldanak, ami IT eszközökkel kapcsolatos. Eszméletlen gyorsasággal dolgoznak, azonnali szerviz szolgáltatásuk során például egy kijelző, vagy akkumulátor csere után röpke két óra, vagy adott esetben akár félóra múlva már vissza is kaphatja készülékét boldog tulajdonosa.

Ha bekrepált a telefonod, elromlott a laptopod, vagy rendetlenkedik a
tableted, fordulj bizalommal a Prime Mobile csapatához az alábbi
elérhetőség bármelyikén, s ők biztosan segítenek!

Prime Mobile mobilszerviz

Szeged, Kárász utca 12.

+36 30 222 1113

[email protected]

Nyitvatartás: hétfő-péntek: 9.00-19.00

szombat-vasárnap: 10.00-19.00

primemobile.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb