Mindenmás

Kellett nekik a vármegyénkbe jönni? Tegnap este Lovász Laci és Musimbe Dennis is UFO-t látott Makó és Szeged között

Musimbe Dávid Dennis kedden este tartott önálló estet Makón, a műsorvezető Lovász Laci volt, a két vitézt pedig szerintünk senkinek sem kell bemutatni. A poén az volt, hogy amikor az előadás után hazafelé vették az irányt, elmondásuk szerint UFO-t, azaz azonosítatlan repülő tárgyat láttak Makó és Szeged között.

Ma reggel a Bochkor oldalára került fel ez a röpke szöveg: “izgalmas éjszakája volt Lacinak…. Szerintetek, mit láthatott Makó és Szeged között?”, majd egy fotót is közzétettek a látottakról:

“ESKÜSZÖM, KIAKADTAM”

Mindeközben maga Musimbe Dávid Dennis, humorista is posztolt erről az Instagramon. Mint a videójában mondta:

“Gyerekek, Makóról megyünk haza, én ilyet az életembe még nem láttam, egy azonosítatlan repülő csészealjat láttunk. Ez egy UFO-volt, esküszöm kiakadtam…” – emelte ki, majd közölte, hogy ő most bizony rágyújt, mert máshogy ezt nem bírja.

Hogy az általuk látni vélt, és feltöltött fotón valóban UFO van-e, az egyelőre talány, viszont a kommenteknél már beindultak az emberek. Volt, aki azt írta, hogy “Pataky Attila fellépésről tér hazafelé, csak így rövidebb az út”, más szerint pedig “mivel kaputelefonnal fotózta, nehéz megmondani”.

Szeged környékén egyébként nem ismeretlenek az “UFO jelenségek”, már több cikk is született róla. Íme kettő:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb