Mindenmás

Különös szenvedést okozott a kutyájának – állatkínzás miatt kell felelnie egy Csongrád-Csanád vármegyei férfinek

A Szentesi Rendőrkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki a kutyáját rendkívül elhanyagoltan, kórosan lesoványodva tartotta – tudtuk meg a rendőrségtől.

Mint kiderült, a rendőrségre 2023. nyarán érkezett bejelentés, hogy egy nagytőkei férfi a kutyáját sanyarú körülmények között, éheztetve tartja. A nyomozók az állatorvosi szakvélemények alapján megállapították, hogy a feltételezett elkövető az állat részére nem biztosított megfelelő életteret, élelmet, orvosi ellátást, amivel a kutyának különös szenvedést okozott.

VÁDAT EMELHETNEK A FÉRFI ELLEN

Azt is hozzátették, hogy a tulajdonos bánásmódja alkalmas volt arra, hogy a jószág maradandó egészségkárosodást szenvedjen, vagy akár el is pusztuljon. Az állatkínzás miatt indult eljárást a szentesi rendőrök befejezték, az ügy iratait pedig vádemelési javaslattal megküldték az ügyészségnek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb