Mindenmás

Mozgalmas reggel: a készenléti rendőrök razziáztak ma hajnalban Újszegeden

Ma korán reggel, fél 7 körül számos Szeged365 olvasó jelezte szerkesztőségünknek, hogy rendőrségi razzia van Újszegeden, a Temesvári körút környékén, a Déryné utcánál. Beszámolók szerint a készenléti rendőrök is kint voltak a helyszínen.

Többen is arról számoltak be, hogy két nőt láttak a rendőrök gyűrűjében, feltételezhetően rájuk csaptak le az egyenruhások.

Érdeklődtünk az Országos Rendőr-főkapitányságnál, hogy mi történt a helyszínen. Válaszlevelükben annyit írtak, hogy “ma reggel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda hajtott végre helyszíni intézkedéseket egy folyamatban lévő bűnügyben, azonban arról a nyomozás érdekére tekintettel egyelőre nem áll módunkban bővebb tájékoztatást adni.”

MÚLT SZOMBATON IS VOLT RAZZIA SZEGEDEN

Tehát, egyelőre részleteket nem közöltek, viszont információnk szerint múlt szombaton is volt egy razzia Szegeden. Ott is két nőt állítottak elő, viszont a itt a Békés vármegyei rendőrök akcióztak. Ők annyit írtak szerkesztőségünknek, hogy “a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt intézkedett, de a folyamatban lévő nyomozás érdekeire tekintettel bővebb tájékoztatással nem tudunk szolgálni.”

Amint bővebb információhoz jutunk, frissítjük cikkünket.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb