Kikapcs

Utolsó lehetőség, szerezd be a jegyed még ma! Romantikus szombat este a Szálkában

A Szeged365 utolsó felhívása mindazoknak, akik még nem szerezték be Valentin napi ajándékaikat. Na figyelj! Gáspár Laci felejthetetlen Valentin napi koncertjére invitálunk a Szálkába! A jegyértékesítés véghajrájába értünk, de ne aggódj, mert legutóbbi értesülésünk szerint még van néhány jegy erre a különleges estére. Készülj egy felejthetetlen szombat estére február 17-én a Szálkában! Mutatjuk, mire számíthatsz:

Ínycsiklandó ételek: A Szálka Étterem szakácsai különleges Valentin Napi menüvel készülnek, hogy a gasztronómiai élvezetek a tetőfokukra hágjanak. Lesz itt grillezett lazac, vörösboros marharagu, étcsoki mousse málnavelővel, és még rengeteg finomság!

A Szálka nem csak a finom ételekről híres, hanem a hangulatról is. A belvárosi étterem mindig bulizós és pörgős hangulatáról ismert, ami garantáltan fűti majd a Valentin Napi estédet. A Discontroll zenekar gondoskodik az alaphangulatról. Szakadj ki a hétköznapokból, és ünnepelj szerelmeddel ezen a különleges estén!

Az est fénypontja Gáspár Laci előadása lesz, amely garantáltan romantikával és érzelmekkel teli pillanatokat teremt. Laci zenéit mindenki ismeri, és aki beszélgetett már vele korábban az tudja, hogy egy igazi romantikus művész. Engedjétek át magatokat a hangok és érzelmek kavalkádjának!

Ha igazán gyors vagy, még lecsaphatsz egy páros jegyre! Keresd a Szálkát, hogy ne maradj le! Vegyél részt ezen a különleges estén Szeged egyik legjobb éttermében és élvezd a szenvedélyt, a zenét és a remek ételeket!

Hogyan szerezhetsz jegyet? Írj nekik e-mailt a [email protected] címre, vagy ugorj be személyesen a Közép Kikötő sor 9/A szám alá!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb