Mindenmás

Egészen a hónap végéig meghosszabbítja a Valentin-napi akcióját a BioHair Napfény: minden hajvágás után kapsz egy kupont, csak rajtad múlik, hogyan használod fel

Van egy olyan (okos)fodrászat a városban, ahol még múlt héten indult egy kiváló Valentin-napi akció, a BioHair Napfénynél azonban most úgy gondolták, hogy náluk egészen a február végéig tart a szerelmesek ünnepe, vele együtt pedig az említett akció is. Az egyébként is eléggé kecsegtető ajánlatot kétféleképpen is felhasználhatod, természetesen csak és kizárólag rád (és a párodra) van bízva, hogy a két opció közül melyiket választod.

Egészen február végéig meghosszabbítja a Valentin-napi akcióját a BioHair Napfény, ahol még időpontot sem kell kérned a hajvágáshoz: a hónap utolsó napjáig mindenki, aki Szeged egyetlen okos fodrászatában vágat hajat, egy 30%-os kedvezménykupont kap. Ha a Szabadkai úti hajszobrászatot választod, kétféle módon is felhasználhatod a kupont:

  • beválthatod a következő alkalomkor, amikor a BioHair Napfényben vágatsz hajat
  • vagy ha magaddal hozod a párodat, akkor ő azonnal felhasználhatja, ezesetben az ő frizurájából engednek el 30%-ot

Időpontfoglalásra nincs szükség, mindössze annyi dolgod van, hogy online beállsz a sorba, egy kis idő múlva pedig már kapsz is egy üzenetet, ekkor kell elindulnod a szalonba és már garantáltan te leszel a következő, sorban állás és várakozás nélkül. Az online sorban állást ITT, a BioHair Napfényt pedig az alábbi címen találod:

  • Szeged, Szabadkai út 7., Napfény Park, a JYSK bejáratnál
  • Telefon: +36 30 655 6082

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb